ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΚΗΣ! ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ η Λ. Κατσέλη και ο Μ. Σάλλας για τα 342.770 ευρώ!

16-5-2016













Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Μεγαλώνει στην Πάτρα και όχι μόνο ο σάλος μετά την αποκάλυψη ότι η εταιρεία Νεοεκδοτική Αχαΐας, έχει εισπράξει 342.770 ευρώ από δυο τράπεζες μόνο το 2015 (ΕΔΩ), που ήταν χρονιά με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

Ήδη επικρατεί αναβρασμός και η τοπική κοινωνία ζητά να γίνουν γνωστά τα κονδύλια που έχουν δοθεί και από τις άλλες τράπεζες όπως και τις ΔΕΚΟ, το 2015 και νωρίτερα.

Επίσης, οι διαμαρτυρίες έχουν αποδέκτες τις διοικήσεις της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς. Η Λούκα Κατσέλη και ο Μιχάλης Σάλλας ως πρόεδροι των δύο Τραπεζών που έδωσαν σε ένα χρόνο μέσα 342.770 ευρώ καλούνται να δώσουν εξηγήσεις: Πώς τα έδωσαν, με ποια κριτήρια και για ποια έντυπα ή άλλα μέσα ενημέρωσης; Καθώς και ποια σύγκριση υπάρχει με τα άλλα μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας και γενικότερα της Πελοποννήσου.

Οσοι ρώτησαν τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο να εξηγήσει από που και πως εισπράχθηκαν αυτά τα χρήματα, πήραν την απάντηση ότι "ρητά και κατηγορηματικά δεν έχει καμία σχέση με την "Νεοεκδοτική". Γι αυτό και οι εξηγήσεις κρίνονται ακόμη πιο απαραίτητες...


Πηγή:www.press-gr.com

Σχόλια