Λιβαδειά: Τα... δέντρα σταμάτησαν τους «κυνηγούς» χαλκού!

17-5-2016















 Οι τρεις νεαροί Πακιστανοί είχαν καταστρέψει δεκάδες μετασχηματιστές της ΔΕΗ στην Στερεά Ελλάδα. Την καταδίωξη των Πακιστανών που είχαν καταστρέψει 68 μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. σταμάτησε ένα... δέντρο στην περιοχή Μαυρομάτι στο οποίο «καρφώθηκε» το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους εξ αιτίας της υπερβολικής ταχύτητας που ανέπτυξαν προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.! Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για μια ακόμη λεηλασία μετασχηματιστή στην περιοχή της Ελάτειας και ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στην περιφερειακή οδό της Λιβαδειάς και ξεκίνησε η καταδίωξη με κατάληξη την πρόσκρουση στο δέντρο, από την οποία τραυματίστηκαν δύο από τους δράστες που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, ενώ άλλοι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν μέσα στο δάσος. Αργότερα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς εντόπισαν έναν ακόμη στην Αλίαρτο. Στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν εννέα πηνία μετασχηματιστών, ένας κόφτης μετάλλων, ένας σιδερολοστός, τρία κοντάρια μήκους ως 1,60 μέτρων που χρησιμοποιούσαν για την αποκόλληση καλωδίων υψηλής τάσεως και δυο σακίδια με διάφορα σύνεργα.

 Οι τρεις νεαροί Πακιστανοί ηλικίας 22, 21 και 19 χρόνων ομολόγησαν τις κλοπές χαλκού από 
μετασχηματιστές στις περιοχές Βασιλικά, Πύργος, Αλίαρτος, Υψηλάντης, Άγιος Δημήτριος, Αλαλκομενές, Ανθοχώρι, Σωληνάρι, Ακόντι, Άγιος Βλάσιος και Άγιος Αθανάσιος της Βοιωτίας και Σφάκα, Καλαπόδι, Λευκοχώρι και Μώλος της Φθιώτιδας.


Πηγή: viotianews.gr

Σχόλια