Ιδού ο...ανασχηματισμός στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

14-5-2016



















Τέλος αγωνίας και προσμονής στους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού της πλειοψηφίας αφού πολύ σύντομα αναμένονται να ανακοινωθούν οι αλλαγές σε επίπεδο αντιπεριφερειαρχών. Σύμφωνα και πάλι με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 πλην του κ.Μπακομήτρου που διατηρεί τη θέση του αντικαθίστανται όλοι οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες και ορίζονται στις θέσεις τους 6 νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στην πάνω σειρά της φωτογραφίες είναι οι αποχωρούντες και στην κάτω οι ερχόμενοι:
Ειδικότερα από την Φθιώτιδα αντικαθίστανται οι Ηλίας Σανίδας και Γιάννης Περλεπές και τοποθετούνται οι Θέμης Χειμάρας και Κώστας Αποστολόπουλος

Από την Βοιωτία αντικαθίσταται ο Χάρης Σανιδάς και τοποθετείται ο Γιάννης Ταγκαλέγκας (παραμένει ο κ.Μπακομήτρος)

Από την Εύβοια αντικαθίστανται οι Γιώργος Κελαϊδίτης και Δημήτριος Βουρδάνος και τοποθετούνται οι Ιωάννης Κοτζιάς και Δημήτρης Αργύρης.

Μέχρι την λήξη της θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου θα υπάρξει ένας ακόμη γύρος αλλαγών ώστε να δοκιμαστούν και άλλοι περιφερειακοί σύμβουλοι σε θέσεις ευθύνης. Ενώ δεν αποκλείεται να χρισθούν και άλλοι επί...τιμή αντιπεριφερειάρχες ως εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Εκτιμάται ότι η ανακοίνωση από το γραφείου του κ.Μπακογιάννη θα γίνει την Δευτέρα ίσως όμως και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεν θα περιέχει κάτι διαφορετικό από το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 αφού το νέο σχήμα θεωρείται πλέον κλειδωμένο.


Πηγή:​lamiafm1.gr

Σχόλια