ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Βελτίωση και α νάπλαση χώρου παιδικής χαράς στην Τ.Κ Δομβραίνας

8-7-2016



















Θήβα 6/7/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε το έργο: Βελτίωση και ανάπλαση χώρου παιδικής χαράς στην Τ.Κ Δομβραίνας του Δήμου Θηβαίων

Ολοκληρώθηκε το έργο “ Βελτίωση και ανάπλαση χώρου παιδικής χαράς στην Τ.Κ Δομβραίνας του Δήμου Θηβαίων” συνολικής αξίας 49.820,19 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης από το Τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΤΑΠΕ).



















Η νέα παιδική χαρά (εμβαδού 397 τ.μ.), περιλαμβάνει καινούρια παιχνίδια που φέρουν πιστοποιητικό Εξασφάλισης Ποιοτικού Ελέγχου, τα οποία επιλέχθηκαν ώστε να εξυπηρετούν δύο διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Ο χώρος εντός της παιδικής χαράς επιστρώθηκε με ελαστικά δάπεδα (ελαστικές πλάκες) σε πάχος τέτοιο, ώστε να πληροί τις συνθήκες ασφαλείας σύμφωνα με το Κρίσιμο Ύψος Πτώσης κάθε παιχνιδιού.

Ο χώρος εκτός του ελαστικού δαπέδου φυτεύτηκε με χαμηλό πράσινο, τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια, καλάθι απορριμμάτων και βρύση . Τα υφιστάμενα στο χώρο δένδρα διατηρήθηκαν. Επίσης κατασκευάστηκε νέα περίφραξη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας, τοποθετήθηκε νέος ηλεκτροφωτισμός και ενημερωτική πινακίδα. Ο Δήμος Θηβαίων, αφού ολοκληρώθηκε το έργο, προχωρά στις διαδικασίες πιστοποίησης λειτουργίας της παιδικής χαράς σύμφωνα με το νόμο προκειμένου να δοθεί στο κοινό για χρήση.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια