Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ '' Η ΑΥΓΗ '' ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ ΣΧEΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ '' ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ '' !!!

28-8-2016























ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ '' ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ''

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει και στα Κεντρικά ΜΜΕ, το βιβλίο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, της οποίας πρόεδρος είναι ο Γιώργος Κατσιμπάρδης.
Είναι χαρακτηριστικό το ρεπορτάζ της εφημερίδας ¨Η ΑΥΓΗ¨, της 23ης Αυγούστου 2016, με τον τίτλο ¨Το γενετικό ντόπινγκ¨, και με εικόνα του εξωφύλλου.

Γράφει μεταξύ άλλων: «Μερικοί τολμούν να θέτουν ανοιχτά τα απαγορευμένα ζητήματα, και μάλιστα κόντρα στο ρεύμα των καιρών. Για παράδειγμα ο Γιώργος Κατσιμπάρδης (Βαλκανιονίκης, πρ. βουλευτής και πρ. πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ) κυκλοφορεί, σε λίγες ημέρες, το βιβλίο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά, που έχει τον τίτλο ¨Και τώρα … το γενετικό ντόπινγ꨻.

Στη συνέχεια η εφημερίδα επισημαίνει ότι γίνεται ειδική αναφορά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο γονιδιακό ή γενετικό ντόπινγκ, χάρη στις εισηγήσεις των καθηγητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Θανάση Τζιαμούρτα, Δημήτρη Κουρέτα και Δημήτρη Σούλα.

Και το δημοσίευμα καταλήγει με λόγια επαινετικά για τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΓΑΣ

και τον μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κύριο Ιγνάτιο που προλογίζουν το βιβλίο. Τέλος για τον πρόεδρο της Βουλής και για τον Γιώργο Κατσιμπάρδη η εφημερίδα αναφέρει τα εξής: «Το βιβλίο προλογίζει, επίσης, και ο πρόεδρος της
Βουλής Νίκος Βούτσης, που είναι από τους πολιτικούς που παρακολουθούν τον Στίβο – παρακολουθούσε μάλιστα τον βαλκανιονίκη τότε Γ. Κατσιμπάρδη να τρέχει σε αγώνες, στο Παναθηναϊκό Στάδιο».


Κ. ΠΟΥ.

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com
 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια