ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ !!! Ο Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ KADU !!!

20-9-2016



















Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ έκανε την '' Υπέρβαση '' αποκτώντας τον 24 χρονο Βραζιλιάνο Μεσοεπιθετικό Ποδοσφαιριστή Carlos Eduardo Bompana ( Kadu ) , τον οποίο διεκδίκησαν δυναμικά γνωστές Ομάδες τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας .

Η Μεταγραφή τού Kadu θεωρείται από τις Μεγαλύτερες πού έχουν γίνει ποτέ στο Βοιωτικό Ποδόσφαιρο !!! αφού η Ποδοσφαιρική του Αξία είναι αναγνωρισμένη σε Πανελλήνιο επίπεδο .
Ο Kadu έχει γεννηθεί στις 6 Απριλίου τού 1992 είναι Αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στις θέσεις τού Κεντρικού Χαφ και τού Αριστερού Εξτρέμ , ενώ είναι Σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις των φάουλ , όπου πέρυσι με την Ομάδα τού Οπούντιου Μαρτίνου τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας πέτυχε 7 Γκολ από φάουλ . Ο Kadu σε επέλαση του με την φανέλα τού Οπούντιου Μαρτίνου τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας

Σε ηλικία 20 Ετών ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε την Ποδοσφαιρική περίοδο 2012-13 στην ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ τής Α ' Ε.Π.Σ.Αθηνών , κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις , απόρροια των οποίων ήταν η απόκτηση του την επόμενη Ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14 από τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΟΜΟΚΟΥ τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας . Τα επόμενα δύο χρόνια αποκτήθηκε από τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας όπου εντυπωσίασε όλο το Πανελλήνιο με τις εμφανίσεις του ( Ποδοσφαιρικές περιόδους 2014-15 και 2015-16 ) .


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια