ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2017-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ


28-1-2017

















Λιβαδειά, 28 Φεβρουαρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις “Γαϊτανάκι Λιβαδειάς 2017”, βασικός στόχων των οποίων είναι η αναβίωση των τοπικών αποκριάτικων εθίμων και η διατήρηση της λαϊκής παράδοσης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λεβαδέων οργανώνει εκδηλώσεις σε διάφορες συνοικίες της πόλης και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του καλλικρατικού Δήμου, οι οποίες πραγματοποιούνται με τη στήριξη συλλόγων, φορέων και εθελοντών, στους οποίους οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας προσφέρουν.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις: τους μαθητές των δημοτικών σχολείων Λιβαδειάς, καθώς και τη χορευτική ομάδα “Μανουσάκια” Κυριακίου που συμμετείχαν στο Γαϊτανάκι των σχολείων, την ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς, το Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου, τον Σύλλογο Γυναικών Ζαγαρά, τον Λαογραφικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς “Το Γαϊτανάκι”, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς την επιτροπή κατοίκων Πέρα Χωριού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Αγίου Γεωργίου, την Α.Ε. Πανγεωργιακού, τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Δαύλειας, τη Σχολή Χορού Άννας Αθανασιάδου και τον εικαστικό Νεοκλή Αράπογλου.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια του Δήμου για τη δημιουργία της εορταστικής ατμόσφαιρας.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια