ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:«Εθνική Συναίνεση» στην υποταγή και την παραίτηση; Όχι!


19-6-2017






















Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, Παυλόπουλος, Βαρουφάκης, δήθεν αντισυστημικά πρόσωπα, ΜΜΕ και μνημονιακές μαριονέτες ομονοούν: δεν είναι σωστό να διεκδικήσουμε ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ τις Γερμανικές Οφειλές ενώπιον του Επίσημου Εκπροσώπου του Γερμανικού Κράτους, δηλαδή του Κράτους- Εγκληματία, του Κράτους Δυνάστη.

Αν το κάνεις, προσβάλλεις τον καλεσμένο, που θέλει να μην πληρώσει για τα εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας που διέπραξε το Κράτος του, αλλά να βάλει φαρδιά πλατιά τη σημαία του πάνω στο Μνημείο των Θυμάτων του.

Προσβάλλεις τον καλεσμένο που δεν θέλει να εκτελέσει την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για αποζημιώσεις στο Δίστομο, που είναι αμετάκλητη 17 χρόνια, αλλά θέλει να παριστάνει τον μεταμελημένο.

Κάνεις εξωτερική πολιτική και διαταράσσεις τις (πολύ καλές!) σχέσεις μας με το Γερμανικό Κράτος που:

-Αρνείται να πληρώσει για τα εγκλήματά του

-Υπεξαιρεί αμύθητους αρχαιολογικούς θησαυρούς

-Αρνείται να εφαρμόσει τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης

-Αρνείται να επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα του κατοχικού δανείου

-Δηλώνει επίσημα ότι «το θέμα είναι νομικά κλειστό»

-Ζητά να πληρώσεις εσύ ένα χρέος που δημιουργήθηκε για να σωθούν οι Τράπεζές του και απαιτεί να του χαρίσεις («ιδιωτικοποιήσεις») και τα πιο στρατηγικά σου εργαλεία

Προάγεις το μίσος μεταξύ λαών και είσαι φασίστας, γιατί το να ζητάς να πληρωθούν αποζημιώσεις για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι καθαρός ρατσισμός εναντίον του κράτους που διέπραξε τα εγκλήματα, τα οποία και δεν θα έπρεπε να πληρωθούν, γιατί το παιδί των Ναζί δεν πρέπει να πληρώνει για τα εγκλήματα των γονέων του (πράγματι), αλλά το δικό σου παιδί, που δεν είσαι Ναζί, πρέπει να πληρώσει 40.000 ευρώ στους Γερμανούς, αλλιώς θα σου κόψουν το ρεύμα και το νερό και θα σου πάρει το σπίτι η τράπεζα με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Τις Γερμανικές Οφειλές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τις ζητάς από τους επίσημους εκπροσώπους της Γερμανίας, αλλά μπορείς άφοβα να κάνεις ομιλίες για το ότι οφείλονται για δεκαετίες.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως Υπεύθυνη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για θέματα Δικαιοσύνης, είχε δεσμευθεί από το 2014 ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε για την αναγκαστική εκτέλεση της απόφασης για το Δίστομο.

Όταν τελικά Υπουργός Δικαιοσύνης ορίσθηκε ο Ν.Παρασκευόπουλος, τον κάλεσε στο γραφείο της, τον ενημέρωσε και του ζήτησε να τηρήσει αυτή τη δέσμευση.

Πράγματι, στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης δεσμεύθηκε ότι θα υπέγραφε.
Με αυτή τη δέσμευση και έχοντας συγκροτήσει και αναβαθμίσει την Επιτροπή Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στο Δίστομο ως Πρόεδρος της Βουλής στις ‎10-6-2015.

Και είπε επίσημα στον Πρέσβη της Γερμανίας ότι η χώρα του πρέπει να πληρώσει.

Τα ίδια είπε και στις δηλώσεις της, ως Πρόεδρος της Βουλής και της Επιτροπής Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών. Τα ίδια που λέει σταθερά μέχρι σήμερα.
Από τότε πέρασαν 2 χρόνια. Και ο Ν. Παρασκευόπουλος προστέθηκε στον κατάλογο της ντροπής με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης που δεν υπογράφουν.
Και η Γερμανία εξακολουθεί να μην πληρώνει με τις πλάτες των Ελληνικών Κυβερνήσεων.
Αν όλα αυτά σε εξοργίζουν και πιστεύεις ότι πρέπει κάτι να κάνεις,
Έλα στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα) αύριο Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, στις 12.30μμ.
Περνάμε σε δράση.




Πηγή:Πλεύση Ελευθερίας

Σχόλια