Έντονος προβληματισμός του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας για ανεξέλεγκτη χρήση του πεζόδρομου


11-10-2017











Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών έντονα προβληματισμένοι παρακολουθούν την ανεξέλεγκτη και χωρίς όρους χρήση του πεζόδρομου χωρίς να υπάρχει κανονισμός λειτουργίας.

Έχοντας χάσει κάθε έλεγχο στον τρόπο λειτουργίας του πεζόδρομου , η ανικανότητα να μην έχει ψηφιστεί ο κανονισμός λειτουργίας του πεζόδρομου εδώ και αρκετό καιρό όπου το έχει ζητήσει και ο Σύλλογος μας, πολλές φορές ταλαιπωρεί καθημερινά πια τους πολίτες καθώς τιμωρεί με τον τρόπο αυτό τους πεζούς, καταναλωτές και καταστηματάρχες.

Δεν είναι οι πολίτες υπεύθυνοι για το χάος που επικρατεί στον πεζόδρομο μας. Είναι καιρός επιτέλους να εφαρμοστούν οι κανόνες, που ισχύουν σε κάθε πολιτισμένο τόπο!

Τέλος η θέσπιση προδιαγραφών και κανόνων για την εύρυθμη λειτουργία του πεζόδρομου θεωρούμε ότι είναι στο και πέντε για την πόλη μας και θα έπρεπε έστω και τώρα να κατατεθεί και να εγκριθεί ΟΜΟΦΩΝΑ και πολύ άμεσα ο κανονισμός του πεζόδρομου με οποιοδήποτε κόστος και αν έχει αυτό. Για μια ακόμη φορά οι εμπορικές επιχειρήσεις συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβά το έργο .


Πηγή:thivagr.blogspot.gr

Σχόλια