Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταδικάζει την αστυνομική βία στη γενική απεργία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ
ΘΗΒΑ 13-5- 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Καταδικάζουμε την βίαιη συμπεριφορά της αστυνομίας που με την χρήση χημικών και άλλων μέσων καταστολής, δεν σέβεται τους πολίτες ,που διαδηλώνουν ειρηνικά για να διασφαλίσουν το μεροκάματό τους και να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.
Οι πράξεις βίας, αυθαιρεσίας και τρομοκρατίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες απ’ όπου και αν προέρχονται και για οποιοδήποτε λόγο και αιτία.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που είτε με τις εντολές είτε με την ανοχή της ,προς τα όργανα της τάξης δημιουργεί καταστάσεις βίας και τρομοκρατίας ενάντια στους απλούς πολίτες της χώρας που διαδηλώνουν, και διεκδικούν το αυτονόητο Το δικαίωμα στην εργασία. Το δικαίωμα στην ζωή.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από τα Σωματεία, και χωρίς φόβο να συνεχίσουν να δίνουν δυναμικά παρόν σε κάθε κινητοποίηση, για την διασφάλιση της αξιοπρέπειας στη δουλειά, τη δημοκρατία και τα δικαιώματά μας.
Ο αυταρχισμός και τα μέσα που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάμψουν τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                     Κ. ΚΑΠΟΥΛΑΣ

Σχόλια