Ντομινίκ, προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας. Πάρτε πίσω ΤΩΡΑ το μνημόνιο!





Του Ζαφείρη Σπυριδάκη
Εμείς κύριε, είμαστε ηθικός λαός. Τιμούμε, την θρησκεία μας, τα ήθη μας και τα έθιμά μας, την πατρίδα μας και την οικογένεια πάνω απ όλα.
Ποιος είσαι εσύ ρε …Δομίνικε, που είσαι πάνω από το κεφάλι μας και σε ξέρουν στην Ελλάδα μέχρι και οι πέτρες, και δίνεις τέτοια ηθικά διδάγματα στις νέες μας γενιές;
Πάρτε τώρα πίσω το μνημόνιο και θα σας κάνουμε και μήνυση ΔΝΤ, για ηθική βλάβη και προσβολή ηθών και συνειδήσεων.
Και κάτσε μην το ψάξουμε λίγο ακόμα και αποδείξουμε ότι η 32χρονη καμαριέρα έχει…ελληνικές ρίζες! Εκεί να δεις. Πού σε πονεί και που σε σφάζει!
Τώρα πέρα από την πλάκα, δεν θα την βγάλει καθαρή το φιλαράκι μας ο Ντομινίκ. Και πες ότι ξεμπερδεύει με τις κατηγορίες γιατί έχει λεφτά και τους καλύτερους δικηγόρους και μπορεί να αποδείξει στο δικαστήριο ότι… εκείνη τον προκάλεσε και ήθελε να τον «φάει ερωτικά», τρομάρα του.
Όμως η ετικέτα και η ρετσινιά κατά το ελληνικότερον, δεν φεύγει. Αυτή η σύλληψη και διαπόμπευση στα παγκόσμια ΜΜΕ τον στιγματίζει και τον καταστρέφει πολιτικά.
Φαντάζομαι ότι θα αποσύρει και το ενδιαφέρον του για την υποψηφιότητα του προέδρου της Γαλλικής δημοκρατίας, γιατί απλά οι «φραντσέζοι», ούτε να τον φτύσουν πια.
Κι εδώ που τα λέμε για να μην τρέφουμε και αυταπάτες, άνθρωπος είναι και ο Στρος, είχε …ορμές βγαίνοντας από το μπάνιο και την έπεσε σε μια γυναίκα κατά πολύ μικρότερή του.
Κάθε άντρας θα τον δικαιολογούσε είναι αλήθεια. Αλλά ρε φιλαράκι, εσύ το παράκανες. Εντάξει είπαμε να την πέσεις, αλλά αν δεν γουστάρει μια γκόμενα, βάζεις την ουρά στα σκέλια, ζητάς και μια συγνώμη και την κάνεις.
Εσύ νομίζοντας ότι είσαι ο κυρίαρχος του κόσμου, προσπάθησες να την βιάσεις κρατώντας την μάλιστα και όμηρο. Αλλά για κακό δικό σου, το έκανες σε μια χώρα που λειτουργούν οι νόμοι της.
Φαντάζεστε να γινόταν εδώ; Μάλλον θα το μαθαίναμε όταν ήταν έτοιμος να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο και έγραφε τα απομνημονεύματά του. Σαν τον Μιτεράν ένα πράγμα.
Ρε μάστορα, ακόμη και ο δάσκαλος σε αυτά τα πράγματα Ανδρέας, το σκασε από την Ελλάδα και πήγε στην Αγγλία για να κάνει τις κουτσουκέλες του.
Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου από τον δάσκαλο, που θα λεγε και ο Αλέφαντος!
Αλλά, όλα τ αγοράκια από τότε που γεννιόμαστε ένα πράγμα μας βάζουν καλά στο μυαλό. Την υπογραφή μας και το άλλο, να προσέχουμε που θα τα βάζουμε.
Εσύ monsier, είχες το μυαλό σου αλλού όταν σου έκαναν αυτό το μάθημα.
Ας πρόσεχες!
www.newstoday.gr

Σχόλια