Σε διαμαρτυρία προς τη ΔΕΗ προχώρησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνων Επαρχιας Θηβων για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος

22/6/2011

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνων επαρχιας Θηβων απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, όσον αφορά την απόφασή τους για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: «Σας γνωρίζουμε ότι η απόφαση της Ομοσπονδίας σας για επαναλαμβανόμενες διακοπές παροχής ρεύματος μας βρίσκει ριζικά αντίθετους και την καταγγέλλουμε, διότι δεν μπορεί μια κοινωνική τάξη να χρησιμοποιεί απαράδεκτες μεθόδους που είναι καταστροφικές για άλλες κοινωνικές τάξεις, την στιγμή που και αυτές θίγονται καίρια από τις πολιτικές του μνημονίου, τις υπερφορολογήσεις και τις λοιπές διατάξεις που γενικότερα θίγουν και τον ελληνικό λαό. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα καταστήματα διατροφής, ξενοδοχειακές, τουριστικές και άλλες συναφείς επιχειρήσεις ζημιώνονται ανεπανόρθωτα από τις διακοπές ρεύματος και προσανατολίζονται στην υποβολή μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου. Τελειώνοντας, πιστεύουμε ότι θα ανακαλέσετε την απόφασή σας και θα αναλάβετε τις ευθύνες σας, διότι κάθε μορφή κινητοποιήσεων που δεν έχει την στήριξη του ελληνικού λαού, όπως εν προκειμένω η δική σας, δεν έχει αποτελέσματα αλλά αποδοκιμάζεται διότι, όπως προείπαμε, την στιγμή που οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο, η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ δεν μπορεί κατεβάζει τους διακόπτες. Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλασσόμεθα για την προσφυγή της Ομοσπονδίας μας και των σωματείων μελών μας στην Δικαιοσύνη».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σχόλια