Συμμετοχή των αγανακτισμένων στις κινητοποιήσεις ενάντια στην υποβάθμιση της πόλης

     Ιουν 18, 2011




   
ΨΗΦΙΣΜΑ

Η υποβάθμιση της πόλης και της περιοχής οφείλεται στις πολιτικές των μνημονίων που περικόπτουν κοινωνικές δαπάνες και έχουν επίπτωση σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Η εμμονή στην αντίληψη ότι δήθεν υπάρχει σχέδιο υποβάθμισης της Θήβας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αποπροσανατολίζει από την πραγματική διάσταση του προβλήματος.

Η πραγματικότητα είναι ότι στα πλαίσια της σκληρής αντιλαϊκής λαίλαπας των μνημονίων κυβέρνησης και τρόικας, οι κοινωνικές δαπάνες αντί να διατίθενται στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, οδηγούνται προς την  εξυπηρέτηση των δανειστών-τοκογλύφων.

Εμείς ζητάμε μαζί με όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, σε κάθε πόλη, σε κάθε περιοχή να μπορούν να εξυπηρετούνται οι άνθρωποι όταν αναζητούν παροχές υγείας, παιδείας κλπ. Ζητάμε να μην πληρωθούν οι δανειστές σε βάρος των κοινωνικών αναγκών. Ζητάμε να έχουν προτεραιότητα οι άνθρωποι και όχι τα κέρδη των δανειστών.

Γι΄ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς αλλά και τον Δήμο Θηβαίων να παλέψουν μαζί μας για να ανατραπούν τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα, γιατί αυτά είναι που προκαλούν την υποβάθμιση του Νοσοκομείου και των Δημοσίων υπηρεσιών της πόλης μας, αλλά και των άλλων πόλεων της χώρας.

Με αυτό το πλαίσιο συμμετέχουμε στην κινητοποίηση του Δήμου Θηβαίων και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην καθημερινή Λαϊκή Συνέλευση (21:00) στην πλατεία της Θήβας.

Πηγή exeisminima.gr

Σχόλια