Ευχαριστήριο ΑΟ ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΥ για την επιτυχία της συναυλίας του Β.Παπακωνσταντίνου στη Θήβα

 Ιουλ 07, 2011

ΟΛΑ τα μέλη της ομάδος του Α.Ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΥ, οι Αθλητές, οι Φίλοι του, απευθύνουμε σε όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ειδικά σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν στην φαντασμαγορική χθεσινή εκδήλωση στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στο Μοχοπόδι Θηβών, με τον ΜΕΓΑΛΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Η ομάδα ενός από τα μικρότερα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Θήβας, της Ελλοπίας, μέσα από την δράση της και την παρέμβασή της στην Κοινωνία, καθώς και με τις τολμηρές επιλογές της προσπαθεί και καταφέρνει να περάσει μηνύματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στα κελεύσματα των καιρών. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον κόσμο του μικρού χωριού μας και ειδικά την ΝΕΟΛΑΙΑ μας όπου ΣΥΣΣΩΜΗ και ειδικά οι κοπέλες έδωσαν όχι μόνο το παρών, αλλά στάθηκαν ως πρωτεργάτισσες στην προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους χορηγούς.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο Ελλοπίας για την ενεργό συμμετοχή του και την ανάληψη καθοριστικών πρωτοβουλιών. Ευχαριστούμε τον Δήμο Θηβαίων για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου και την οικονομική συμμετοχή στην εκτύπωση των εισιτηρίων της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Δήμου μας (τεχνικοί κτλ) που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Τέλος ΕΝΑ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (χαριν στους οποίους η ομάδα μας δεν θα εμφανίσει οκοινομική απώλεια) στον ΣΤΑΥΡΟ, στην ΙΩΣΗΦΙΝΑ, στον ΕΛΙΣΑΙΟ και όλους τους συνεργάτες τους). Μπορεί να μην κέρδισαν υλικά, αλλά κέρδισαν την ΨΥΧΗ ΜΑΣ, την ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ και την βαθύτατη εκτίμησή μας.
Σας δηλώνουμε πως πέρα από τις Αθλητικές μας προσπάθειες σύσσωμοι όπως πάντα θα συνεχίσουμε στον δρόμο του αγώνα για την ΠΡΟΟΔΟ στον τόπο μας, πιο αποφασιστικοί και πιο τολμηροί.
 
Πηγή exeisminima.gr

Σχόλια