Ανθρωποκυνηγητό για 4 ληστές της Αγροτικής Τράπεζας στα Βάγια Βοιωτίας

23-09-11













Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (21-09-2011) το πρωί, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το υποκατάστημα Αγροτικής Τραπέζης στα Βάγια Βοιωτίας.


Ειδικότερα, την 11:00 ώρα οι δύο από τους τέσσερις δράστες, αφού προηγουμένως έθραυσαν με βαριοπούλα πλαϊνή μονόφυλλη είσοδο της τράπεζας, εισήλθαν στο εσωτερικό, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους (φορώντας κουκούλες FULL-FACE) και κρατώντας ο ένας πιστόλι και ο δεύτερος πιθανώς υποπολυβόλο όπλο αφαίρεσαν, με την απειλή αυτών, από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (8.500) περίπου ευρώ, καθώς επίσης και μία τραπεζική επιταγή της EUROBANK ύψους (6.000) ευρώ.


Ακολούθως οι δύο δράστες επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμεναν οι δύο συνεργοί τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας προς εντοπισμό των δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Πηγή: viotiarecords.blogspot.com

Σχόλια