Τα αποτελέσματα των εκλογών της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας

24-09-11


Δεν κατάφεραν να εκλεγούν στο ΔΣ οι κκ. Κώστας Ξηρογιάννης και Λουκάς Υπερήφανος – Πέρασε πρώτος για την ΚΕΔΕ ο κ. Γιάννης Τσιάμης
























Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων για την Στερεά που διεξήχθη στην αίθουσα της οδού Λεωνίδου στη Λαμία. Την ψηφοφορία συντόνιζε ο Αντιδήμαρχος Λεβαδεών κ. Παπαλάμπρος. Σύμφωνα με το www.lamiastar.gr , τα αποτελέσματα είναι: Εγγεγραμμένοι 125, ψήφισαν 120. Έλαβαν: Ο συνδυασμός «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» που συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Κοτρωνιάς 58 ψήφους. Ο συνδυασμός «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς» με επικεφαλής τον Νίκο Παπαγγελή 46 ψήφους. Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» με επικεφαλής τον Γ. Ντασιώτη 8 ψήφους. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δ. Θωμάς έλαβε 6 ψήφους και ο επίσης ανεξάρτητος υποψήφιος Κ. Μπασδέκης 2 ψήφους.
















Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την σταυροδοσία εκλέγονται από την «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» οι Δήμαρχοι: Κοτρωνιάς 49, Ζεμπίλης 48, Νικολάου 42, Φουσέκης 36, Τάτσης 41 και Ζάχος 31 και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Χατζησταμάτης 43, Συλεούνης 41, Κωσταρός 34 και Μανανάς 34. Στην ΚΕΔΕ εκλέγονται οι κκ. Φέκος 35, Παλιαλέξης 35, Παπαδημητρίου 34, Σουλιώτης 34 και Τζιαχρής 34.

Από το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς» εκλέγονται οι Δήμαρχοι: Παπαγγελής 44, Μπουροδήμος 31, Λιόλιος 29 και Τετριμίδας 22 και από τους Δημοτικούς Συμβούλους οι κκ. Πέτσης 33, Ρούλιας 32, Παγώνης 24 και Τζιβάρας 17. Στην ΚΕΔΕ εκλέγονται οι κκ. Τσιάμης 34, Τσέρτος 19, Αντωνόπουλος 18 και Νταντούμη 17.

Ακόμη εκλέγονται από την «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» οι κκ. Ντασιώτης και Χαλβατζής για την ΠΕΔ και για την ΚΕΔΕ ο κ. Γρίβας. Τέλος εκλέγεται και ο Ανεξάρτητος υποψήφιος κ. Θωμάς.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης ήταν υποψήφιος για την ΠΕΔ με το ψηφοδέλτιο «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Στερεάς» και έλαβε 18 ψήφους και ο κ. Λουκάς Υπερήφανος ήταν υποψήφιος στην «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» και έλαβε 30 ψήφους (Α` Αναπληρωματικός από τους Δημοτικούς Συμβούλους). Ξεκάθαρη ήταν η υπεροχή του κ. Γιάννη Τσιάμη ανάμεσα στους Δημοτικούς Συμβούλους της Στερεάς Ελλάδας, καθώς όπως ήδη αναφέραμε, εκλέχθηκε πρώτος σύμβουλος και θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Ορχομενού και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Συγχαρητήρια!
Πηγή: orchomenos-press.blogspot.com

Σχόλια