Athens Photo Festival 2011 στην «Τεχνόπολη»

31-10-11









Το Athens Photo Festival 2011 κορυφώνεται με τα εγκαίνια του κεντρικού εκθεσιακού προγράμματος, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ώρα 20:00, σε όλους τους χώρους της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 Γκάζι).


Πέρα από τις εκθέσεις και τα video projects που αποτελούν τον πυρήνα των εκδηλώσεων, το πρόγραμμα πλαισιώνεται από ένα διευρυμένο φάσμα δράσεων – τις Νύχτες Φωτογραφίας, το πρόγραμμα Photography as Performance, το Ahtens Photo Inspiration 2011, portfolio reviews, masterclasses – και άλλων παράλληλων εκδηλώσεων.



Το Athens Photo Festival 2011, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εικαστικά γεγονότα του φθινοπώρου, προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους του φωτογραφικού μέσου και της σύγχρονης τέχνης γενικότερα να παρακολουθήσουν ένα μεγάλης κλίμακας καλλιτεχνικό γεγονός.



Το Athens Photo Festival 2011, διοργανώνεται από το Ελληνικό κέντρο Φωτογραφίας με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Παράλληλα σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Athens Every Week» του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, η εβδομάδα 31 έως 6 Νοεμβρίου υπό το τίτλο «Athens Photo Festival Week» είναι αφιερωμένη στο Athens Photo Festival 2011.



Πηγή:exeisminima.gr/blog

Σχόλια