Λαμία: Παρέμβαση εισαγγελέα για την άστεγη γυναίκα

23-11-11
























Εντολή προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες δόθηκε από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Θεολογίτη να ερευνηθεί προς κάθε κατεύθυνση η υπόθεση της άστεγης 65χρονης, που τον τελευταίο καιρό περιφέρεται και κοιμάται τις κρύες νύχτες του χειμώνα στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια.(Διαβάστε εδώ την σχετική ανάρτηση.)


Χθες βράδυ στο σημείο της οδού Καποδιστρίου, που ήταν η άστεγη γυναίκα, πήγε ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Κώστας Μουστάκας και η προϊσταμένη της Πρόνοιας του Δήμου κ. Σταυρούλα Γατσινάρη για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Ωστόσο η γυναίκα αρνήθηκε οποιαδήποτε βοήθεια. Τελικά χθες βράδυ για να μην μείνει έξω φιλοξενήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο και σήμερα μετά από την παραγγελία του εισαγγελέα θα εξεταστεί από γιατρούς, οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα νοσηλευτεί ακούσια ή όχι σε κάποιο ίδρυμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί αναγνώστες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν μέσα από το LamiaReport, αλλά η 65χρονη αρνήθηκε επίσης.


Επειδή πάρα πολλοί αναγνώστες ενδιαφέρονται και ρωτούν για την τύχη της άστεγης γυναίκας, για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.


Πηγή:lamiareport.gr

Σχόλια