Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Λιβαδειάς

27-12-11







Κοντά στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς βρέθηκαν σήμερα το πρωί και παρακολούθησαν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή ο πρόεδρος κ. Ρούσσαρης, μέλη του Δ.Σ. και ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, οι οποίοι για μια ακόμα χρονιά μοίρασαν ευχές και δώρα στα παιδιά, ενώ παράλληλα θαύμασαν τις δημιουργίες τους στο bazaar που λειτούργησε και γεύτηκαν τις γλυκές σοκολατοκατασκευές που τους προσφέρθηκαν. Οι ποδοσφαιριστές «πολιορκήθηκαν» από τους μικρούς μαθητές και δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να μοιράζουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται μαζί τους.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κ. Αριστείδης Ρούσσαρης δήλωσε σχετικά: «Αν γίνεται ένας αγώνας για τη ζωή γίνεται εδώ από τα παιδιά, από τους γονείς και από του δασκάλους τους. Η δική μας παρουσία σήμερα εδώ στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς θέλει να τονίσει ότι ο αγώνας της ζωής είναι όμορφος και η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι μια αρετή που πρέπει να ξεχειλίζει τις καρδιές μας. Το μήνυμα που πρέπει να υπάρχει αυτές τις ημέρες και την περίοδο που διανύουμε είναι αγάπη και αλληλεγγύη ο ένας προ τον άλλον». Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά.

«Ήταν τιμή για όλους όσους βρεθήκαμε σήμερα κοντά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και τους μοιράσαμε δώρα. Αυτά τα παιδιά είναι πολύ δυνατά και είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι κοντά τους όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά συνεχώς», είπε ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Μουλόπουλος και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και υπομονή αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας». Ευχές μοίρασαν με δηλώσεις τους και οι ποδοσφαιριστές Ζησόπουλος, Κοιλιάρας, Βασιλείου, Μαχαίρας και Νικολακάκης που με επικεφαλής τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κασναφέρη, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τέλος, η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς κ. Χάρις Μαγγέρα ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την παρουσία στην εκδήλωση. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την διοργάνωση της γιορτής και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο με υγεία και χαρά για το νέο έτος.



Πηγή:siriosfm.gr

Σχόλια