H Άρια Αγάτσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας



















ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας



Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Άρια Αγάτσα στο Υπουργείο Εθνικής ΆμυναςΗ βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, συμμετείχε στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Πεντάγωνο.

Τα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών ενημερώθηκαν από τον κ. Δ. Αβραμόπουλο, Υπουργό Άμυνας και την ανώτατη ηγεσία των Ενόπλων δυνάμεων.

Μετά το πέρας της ειδικής συνεδρίασης, η Βουλευτής Βοιωτίας κυρία Αριάδνη Αγάτσα, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ως το όργανο που ασκεί την πολιτική εθνικής άμυνας και ασφάλειας της χώρας, οι Αξιωματικοί, οι Υπαξιωματικοί και τα στρατευμένα παιδιά του ελληνικού λαού είναι προσηλωμένοι στο καθήκον τους και αφοσιωμένοι στην αποστολή τους… Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας διαθέτουν στρατηγική, ετοιμότητα για να διαχειριστούν κάθε κρίση που θα προκληθεί από οποιονδήποτε θα θελήσει να επιβουλευτεί την εθνική μας κυριαρχία...»

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΑΓΑΤΣΑ
 
Πηγή:thivanews.blogspot.com

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κυρία αφού ψήφισε μειώσεις 40% στους απόστρατους,αφού τα έκανε άνω... κάτω ap;o 60, πάνω από 55 κάτω από 55 ,αφού τσάκισε οικογενειάρχες 50,51,52,53 54 ετών που δεν είχαν τη τύχη να έχουν διπλά χρόνια και αφού ευνόησε 40 αριδες.43 ριδες 46 αριδες, 48 αριδες κλπ πού έτυχε να έχουν διπλά χρόνια ..πήγε στο υπουργείο Άμυνας να μάθει τι έκανε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
της αξιζει μαυρισμα στις εκλογες οπως και ολους τους πασοκους βουλευτες