Καταγγελια του Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ

29-02-12
























ΘΗΒΑ 24/2/2012



Προς τον Κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ


& τα Μέλη του Δ.Σ.


του ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ






Κύριοι, με μεγάλη έκπληξη λάβαμε γνώση για την πρόσφατη απόφασή σας, με την οποία δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης το λεωφορείο του Δήμου για τις μετακινήσεις των αθλητών, εκτός των ορίων του πρώην Νομού Βοιωτίας.


Αν το θέμα είναι οικονομικό, κατανοούμε τις δυσκολίες οι οποίες πλήττουν τους Δήμους, όπως τους πολίτες και γενικά τη χώρα. Θεωρούμε όμως ότι και εσείς θα πρέπει να κατανοήσετε τις δικές μας δυσκολίες.


Θέλουμε εδώ να τονίσουμε ότι ο Σύλλογός μας, σε αντίθεση με τους άλλους Συλλόγους της πόλης είναι ο μόνος που διαθέτει 8 ενεργά αθλητικά τμήματα που συμμετέχουν σε αντίστοιχα πρωταθλήματα της περ. ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ, των οποίων οι δραστηριότητες αρχίζουν τον Οκτώβριο και λήγουν τον Ιούνιο του επόμενου έτους.


Οι Σύλλογοι δεν έχουν πλέον καμία οικονομική ενίσχυση από την Ε.Ο.Κ., ή από τον Δήμο όπως συνέβαινε παλαιότερα και βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στα έσοδα που προέρχονται από τις συνδρομές των μελών. Πρέπει λοιπόν οι Σύλλογοι με αυτά τα έσοδα να ανταποκριθούν στα δυσβάσταχτα έξοδα που συμπεριλαμβάνουν και τις μετακινήσεις από πόλη σε πόλη. Η χρησιμοποίηση του λεωφορείου του Δήμου μετρίαζε σε μεγάλο βαθμό τα έξοδά μας.


Η συγκεκριμένη απόφαση που επιτρέπει τις μετακινήσεις των ομάδων με το λεωφορείο του Δήμου μέσα στα όρια του νομού δεν έχει κατά την άποψή μας κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, γιατί οι μόνες πόλεις στις οποίες μπορούμε να κινηθούμε είναι εκείνες της Λιβαδειάς και του Σχηματαρίου, αφού όλες οι άλλες μετακινήσεις γίνονται σε πόλεις της περ. ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ, όπως Χαλκίδα, Λαμία, Αταλάντη, Μαλεσίνα, Ιτέα, Κύμη και Αιδηψός, όπου εδρεύουν αντίστοιχοι με την ομάδα μας Σύλλογοι Καλαθοσφαίρισης που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.


Επιτρέψτε μας εδώ να υπενθυμίσουμε ότι οι Νομοί και οι Νομαρχίες έχουν πλέον καταργηθεί από το 2011 και επομένως ο πρώην Ν. Βοιωτίας είναι πλέον αναπόσπαστο τμήμα της περ. ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ, στα όρια της οποίας διεξάγονται πλέον όλες οι πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.


Κλείνοντας θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δείτε θετικά τις παραπάνω αιτιάσεις μας και θα αναθεωρήσετε την απόφασή σας έτσι ώστε οι μετακινήσεις των συλλόγων με το λεωφορείο του Δήμου να πραγματοποιούνται σε επίπεδο Περιφέρειας, όπως συνεχίζουν και οι άλλοι Δήμοι της ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ


Τελειώνοντας απορούμε γιατί είναι δυνατόν να γίνονται μετακινήσεις με το λεωφορείο του Δήμου για ιατρικούς λόγους στη πόλη της Αθήνας που ανήκει στη περ. ΑΤΤΙΚΗΣ.


Με Τιμή


Το Δ.Σ.
 
 
Πηγή:thivaspor1.blogspot.com/

Σχόλια