Έπιασαν στα Φύλλα και τον δεύτερο ληστή

18-04-12














Συνελήφθη τυχαία στην περιοχή των Φύλλων και αποδείχτηκε ότι είναι ένας από τους τρεις ληστές, που βασάνισαν και λήστεψαν δύο ηλικιωμένους στο Λευκαντί, στις αρχές Μαρτίου. Ο λόγος για 36χρονο Αλβανό, τον οποίο επιχείρησαν οι αστυνομικοί να ελέγξουν, στα πλαίσια τυπικού ελέγχου.


Αυτός όμως πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πιάσουν και βρήκαν πάνω του ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ενώ διαπίστωσαν ότι είχε έλθει παράνομα στην Ελλάδα και δεν είχε κανένα έγγραφο, σχετικό με την ταυτότητά του.


Ακολούθησε αστυνομική έρευνα, γύρω από το πρόσωπό του, από την Ασφάλεια Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να προκύψει η συμμετοχή του στη ληστεία στο Λευκαντί και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα σε βάρος, ενώ κρατείτο από την Αστυνομία με σκοπό να απελαθεί.

Αντί για απέλαση όμως, τώρα τον περιμένει η φυλακή, καθώς αναμένεται να προφυλακιστεί για την υπόθεση της ληστείας. Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί άλλος ένας 35χρονος Αλβανός (δείτε εδώ σχετικά με τη σύλληψή του) και αναζητείται και ο τρίτος δράστης.

Πηγή:dimostanagras-news.blogspot.com


Σχόλια