Απίστευτο: Τον έτρωγε ζωντανό και τον κατέγραφε κάμερα

29-05-12















Φρίκη προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρω του κόσμου όπου ένας άνθρωπος γυμνός τρώει ζωντανό ένα θύμα του. Για να σταματήσει οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον πυροβολήσουν 12 φορές. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός είδε ότι μέρα μεσημέρι βρίσκονται σε κεντρικό...
σημείο δύο γυμνοί άνδρες και ο ένας τρώει το πρόσωπο του άλλου. Το περιστατικό έγινε κοντά στο πάρκινγκ της εφημερίδας Miami Herald και όλα καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας.

Ένας αστυνομικός που έκανε περιπολίες είδε έναν γυμνό άνδρα να κατατρώει το πρόσωπο ενός άλλου. Ήταν και οι δυο στο έδαφος, γυμνοί. Αμέσως φώναξε στον δράστη να σταματήσει, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Επίσηςμια γυναίκα που περνούσε από το σημείο και είδε το περιστατικό, σταμάτησε έναν άλλο αστυνομικό. Όταν ο δεύτερος αστυνομικός κάλεσε τον δράστη να σταματήσει κι εκείνος δεν το έκανε, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε. Αλλά ακόμη και μετά τον πυροβολισμό, ο κανίβαλος δε σταμάτησε. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς πριν πέσει νεκρός.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα ούτε του θύτη ούτε του θύματος. Κανείς δεν ξέρει ακόμη γιατί έγινε ό,τι έγινε, πως ακινητοποιήθηκε το θύμα και γιατί βρέθηκαν και οι δυο άνδρες χωρίς ρούχα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης έπασχε από ψύχωση που συνδέεται με τη χρήση κοκαΐνης και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, αναγκάζοντας τον χρήστη να γδυθεί.


Πηγή: http://www.enimerwsi.gr

Σχόλια