Μεγάλη πρόκριση για την Λαμιώτισσα τενίστρια Έλενα Κορδολαίμη

27-07-12
















Σε μία ακόμη σπουδαία πρόκριση έφτασε η Έλενα Κορδολαίμη, η οποία θα αγωνιστεί για 2η φορά σε κυρίως ταμπλό επαγγελματικής ITF διοργάνωσης, μετά από την παρουσία της στο πανίσχυρο $100.000 Athens από το 2008.

Η 19χρονη τενίστρια από τη Λαμία, αυτή τη φορά βρέθηκε στη Νέα Ορλεάνη και το τοπικό τουρνουά των 10.000 δολαρίων, όπου με 3 νίκες στα προκριματικά κέρδισε πανάξια το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. Η Έλενα ήταν εντυπωσιακή στη διοργάνωση της Νέας Ορλεάνης και δεν απώλεσε κανένα σετ στην προσπάθειά της στα προκριματικά, και δυσκολεύτηκε μάλιστα ουσιαστικά μόνο σε ένα, στο 1ο που αγωνίστηκε στην εβδομάδα.

Τότε για την πρεμιέρα της η Έλενα δεν είχε εύκολο έργο αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της Αμερικανίδας Roxanne Ellison, της οποίας επικράτησε με 7-5, 6-1. Στο 2ο της παιχνίδι στο τουρνουά η Ελληνίδα αθλήτρια ανέβασε και άλλο την απόδοσή της και ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να νικήσει πανεύκολα την επίσης Αμερικανίδα Alannah Jessica Mendoza με 6-0, 6-1.

Σύμφωνα με το tennisnews.gr, το παιχνίδι που έκρινε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό, η Κορδολαίμη άφησε εκτός συνέχειας ακόμα μία οικοδέσποινα, καθώς επιβλήθηκε της Kenna Kilgo με 6-3, 6-2. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, η Έλενα δε θα έχει εύκολο έργο αλλά ούτε και ακατόρθωτη αποστολή, αφού κληρώθηκε με την Αμερικανίδα Samantha Powers, μία φορμαρισμένη τενίστρια αλλά όχι φόβητρο, η οποία ξεκίνησε και αυτή την προσπάθειά της από τα προκριματικά του τουρνουά.

Πηγή:http://www.lamiareport.gr


Σχόλια