Αδαμαντία Σιάφλα: Ποια ήταν η τροχονόμος που σκοτώθηκε

24-4-2013

















Νεαρή τότε αστυφύλακας, είχε χτίσει όλη τη ζωή και τα όνειρά της στην προοπτική που της έδινε η Αστυνομία. Χθες το πρωί, ήταν η τελευταία φορά που στα 41 της πλέον χρόνια έφυγε από την... Τροχαία της Κηφισιάς για να μεταβεί στη μοιραία διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου. Στεκόταν στην άκρη του δρόμου και ρύθμιζε την κυκλοφορία διευκολύνοντας τους οδηγούς να πάνε στη δουλειά τους. Γεννημένη το 1972 στο Αίγιο και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η άτυχη αρχιφύλακας, που μπήκε το 1991 στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και αμέσως μετά την αποφοίτησή της έγινε τροχονόμος. Ήταν δέκα λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί της Τρίτης, όταν το μαύρο Smart έπεσε με ταχύτητα πάνω στην άτυχη τροχονόμο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Η οδηγός, σε κατάσταση σοκ, βγήκε έξω, συνελήφθη και αφού της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αφέθηκε ελεύθερη. Πρώτος για τον τραγικό χαμό της ενημερώθηκε ο σύζυγός της, επίσης αστυνομικός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας. Εκείνος ανέλαβε το θλιβερό καθήκον να ενημερώσει τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 9 και 16 ετών, αλλά και τους συγγενείς που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στη Μεταμόρφωση Αττικής. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι το ένα της παιδί βρισκόταν σε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο του και ο πατέρας χρειάστηκε να περιμένει να επιστρέψει για να του πει την τραγική είδηση. Συγγενείς και φίλοι της 41χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένειά της, ενώ στη θλίψη έχουν βυθιστεί και οι συνάδελφοί της που μιλούν για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο που ήξερε και έκανε καλά τη δουλειά του.


 Πηγή: newsbomb

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
giati afe8hke Eleu8erh H ODHGOS? kai pws den eide oloklhrh Troxonomo?,PWS 8A DEI AURIO ENA MIKRO PAIDI? OTAN DEN EIDE OLOKLHRH GUNAIKA?
STIN SOUHDIA 8A PHGAINE KATEU8EIAN FULAKI!!
STIN ELLADA EISTE GIA DESHMO ODHGATE POLI ASXHMA-BRIZETE-SFYRIZETE ME TIS KORNES TWN AMAKSIWN,STAMATATE STIN MESH TOU DROMOU ME TA FWTAKIA NA ANAMOSBUNOUN (OUDEPOTE EIDA TETIO PRAGMMA EDW STIN BOREIA EURWPH) GIA NA AGORASETE TSIGARA, PARKARETE OPOU SAS KABLWSEI,DEN SEBESTE OUTE TOURISTES,OUTE ANAPHROUS OUTE TROXONOMOUS,ODHGATE GRHGORA SE KATIKOIMENES PERIOXES ME 100 ANTI 50,EISTE GAIDOURIA KAI KATSIKES POU ODHGATE AMAKSIA....KAI SE AUTO SAS FTAIEI H MERKEL?
G Amelethtos (BUzantinos)