Θέσεις εργασίας από 17 γνωστές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα

26-6-2013



















Δουλειά στον ιδιωτικό τομέα προσφέρουν 17 γνωστές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα για 580 νεοεισερχόμενους και έμπειρους εργαζόμενους. Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα προσόντα μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στις εταιρείες για να διεκδικήσουν τη θέση. Καλή τύχη ευχόμαστε! Ειδικότερα, οι εταιρείες είναι:


 Μαρινόπουλος: Επιθυμεί να προσλάβει για την Αθήνα αγοραστές προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Βασικά προσόντα είναι η προϋπηρεσία άνω των τριών ετών σε αντίστοιχη θέση, το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, η πολύ καλή γνώση αγγλικών και η γνώση χειρισμού Η/Υ.

 ΔΙΑΣ ιχθυοκαλλιέργειες: Αναζητά δικηγόρο-εσωτερικό συνεργάτη για τη στελέχωση του Νομικού Τμήματος στην Μάνδρα Αττικής. Απαιτούμενα προσόντα είναι η άριστη γνώση Εμπορικού, Αστικού και Διοικητικού Δικαίου, η άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (σε εταιρεία ή δικηγορικό γραφείο) και η άριστη γνώση χρήση

Η/Υ. Eurogat: Αναζητά στελέχη για τα τεχνικά τμήματα στην Κρήτη και την Αθήνα. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών, ανώτερες σπουδές Ηλεκτρολογίας ή Μηχανολογίας, δίπλωμα οδήγησης ΙΧ, δίπλωμα οδήγησης δικύκλου, γνώση χειρισμού MS Office, γνώσεις αγγλικών και προϋπηρεσία τουλάχιστον 4 ετών.

 Mediatel: Προσλαμβάνει πωλητές πακέτων τηλεφωνίας για το τηλεφωνικό κέντρο. Βασικά προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση είναι η προϋπηρεσία σε ανάλογο πόστο τουλάχιστον 6 μηνών, η καλή γνώση Η/Υ και αγγλικών και η ευελιξία ωραρίου.

 Wind: Αναζητά εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων μερικής και πλήρους απασχόλησης για τα καταστήματά της στην Αθήνα. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να είναι επικοινωνιακοί, να διαθέτουν ενθουσιασμό και προσαρμοστικότητα, να διακρίνονται για το ομαδικό πνεύμα , να είναι ευέλικτοι, να είναι απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ ή ΤΕΙ και να γνωρίζουν καλά την αγγλικά γλώσσα και χειρισμό Η/Υ.


 Πλαίσιο: Πωλητές και πωλήτριες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τα καταστήματά της στην Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 28 ετών, απόφοιτοι Λυκείου, επικοινωνιακοί, ευχάριστοι και να διαθέτουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 Bake Hellas: Αναζητά υπεύθυνο παραγωγής για το εργοστάσιο της στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι πτυχιούχος Ανώτερης/Ανώτατης Σχολής σχετικά με την Επιστήμη και την Τεχνολογία των Τροφίμων, να έχιε ηλικία από 28 έως 35 ετών, να διαθέτει εμπειρία στον Τομέα της Αρτοποίησης και των Παραγωγικών Διαδικασιών, γνώσεις αγγλικών και Η/Υ, επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα και μηχανολογική αντίληψη. 

Φιλοσίδης: Ζητά για άμεση πρόσληψη έναν τεχνικό σύμβουλο φανοβαφείου. Ο ιδανικός υποψήφιος δεν θα πρέπει να είναι άνω των 50 ετών, να έχει πολυετή εμπειρία σε φανοβαφείο αυτοκινήτων, άριστες γνώστες σε εκτιμήσεις ζημιών κι σε διεκπεραιώσεις με ασφαλιστικές εταιρείες, επικοινωνιακές ικανότητες, γνώσεις Η/Υ και αγγλικών.

 Oceanic Security: Αναζητά άτομα για προσωπικό ασφαλείας, τα οποία να έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (άδεια security) και η ηλικίας τους να μην ξεπερνά τα 25 έτη. Ειδικότερα, διαθέτει 4 ανοικτές θέσεις στη Σύρο, 4 στη Μήλο, 4 στην Πάρο, 4 στη Μύκονο και 4 στη Σαντορίνη. 

MIKOS: Επιθυμεί να προσλάβει μια βοηθό διεύθυνσης μάρκετινγκ, ηλικίας 30-35 ετών. Βασικά προσόντα θεωρούνται η 5ετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, το πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης με κατεύθυνση στο Μάρκετινγκ, η άριστη γνώση Η/Υ, καθώς και η πολύ καλή επαφή με τα social media.

 Ορίζων: Επιθυμεί να προσλάβει έναν υπεύθυνο στο τμήμα μηχανογράφησής της. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πληροφορικής/Μηχανολόγου ΑΕΙ, καλή γνώση λογισμικών της Microsoft και ιδιαίτερα MS-SQL, πολύ καλή γνώση αγγλικών, 3-5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην ασφαλιστική αγορά με καθήκοντα υπεύθυνου μηχανογράφησης, δυνατότητα επίλυσης θεμάτων hardware, άριστες οργανωτικές, επικοινωνιακές ικανότητες και ομαδικό πνεύμα.

 Εστία Αρτοποιία: Επιθυμεί να προσλάβει έναν διευθυντή τμήματος μάρκετινγκ και έναν υπεύθυνο καταστήματος. Βασικό προσόντα και για τις δύο θέσεις είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχο τμήμα τουλάχιστον 5 ετών, εκ των οποίων τα δύο σε θέση ευθύνης, το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, οι άριστες διοικητικές ικανότητες και ο προσανατολισμός στο αποτέλεσμα, η υπευθυνότητα και η συνέπεια, η γνώση Η/Υ και αγγλικών.

 Sarah Lawrence: Ανοικτές θέσεις για μια υπεύθυνη καταστήματος και πωλήτριες λιανικής πλήρους απασχόλησης για το νέο κατάστημά της στα νότια προάστια της Αθήνας. Οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε ανάλογη θέση, πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και αγγλικών, ηλικία έως 356 ετών, ευελιξία και ομαδικό πνεύμα εργασίας.

Empties: Προσλαμβάνει υπεύθυνο αποθήκης για 8ωρη πενθήμερη εργασία. Βασικά προσόντα θεωρούνται οι γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ, το δίπλωμα οδήγησης και η προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών και άνω.

 Fullah Sugah: Προσλαμβάνει πωλήτριες λιανικής για τα Χανιά και το Ηράκλειο της Κρήτης. Οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτική προϋπηρεσία σε εταιρεία στην Αττική, απολυτήριο Λυκείου, επικοινωνιακές ικανότητες, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και ηλικίας έως 35 ετών.

 Dexim: Προσλαμβάνει υπεύθυνους καταστημάτων και πωλητές/τριες στη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο. Οι ιδανικοί υποψήφιοι/ες θα πρέπει να διαθέτουν άνεση στην επικοινωνία, γνώση αγγλικών και επικοινωνιών. Η εμπειρία στις πωλήσεις θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν, ενώ οι άνδρες θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

 Alouette: Προσλαμβάνει πωλήτριες για το τμήμα της βρεφανάπτυξης στα καταστήματά της στο Νομό Αττικής. Οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν εργασιακή εμπειρία 1-3 ετών στο χώρο της λιανικής, προϋπηρεσία 1-3 ετών τουλάχιστον στο χώρο της ένδυσης, να είναι ευχάριστες και επικοινωνιακές, να έχουν όρεξη για δουλειά και είναι ηλικία έως 28 ετών.

 Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Σχόλια