ΕΥΒΟΙΑ:Εφιαλτικές ώρες για ζευγάρι ηλικιωμένων-κουκουλοφόροι εισέβαλαν σπίτι τους

30-7-2013


















 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (30-07-2013) τα ξημερώματα, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία του, στην περιοχή Κάλαμος Αλιβερίου Ευβοίας. Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 01:20΄ τα ξημερώματα, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full - face, έσκισαν τη σίτα της κεντρικής εισόδου και εισήλθαν στην οικία του ζευγαριού, όπου με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν και έδεσαν με μονωτική ταινία στα χέρια και στα πόδια τον 77χρονο ιδιοκτήτη και την 83χρονη σύντροφό του.

 Στη συνέχεια οι δράστες ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (75) ευρώ και μία πιστωτική κάρτα τραπέζης. Ακολούθως αφού αφαίρεσαν από τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων τους τις μπαταρίες και τις κάρτες sim, διέφυγαν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 77χρονου προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι παθόντες κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα να λυθούν και ο 77χρονος μετέβη με δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, σε οικία φιλικού του προσώπου, όπου κατήγγειλε τηλεφωνικά το περιστατικό στην Αστυνομία.

 Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.

 Πηγή:http://lamiastar.gr/

Σχόλια