20 άτομα ερευνά η αστυνομία για τη δολοφονία του Π. Φύσσα - Οι αδιάφθοροι ψάχνουν για αστυνομικούς χρυσαυγίτες!

23-9-2013




 - Έγινε η άρση απορρήτου για έξι άτομα που μίλησαν με τον Γ. Ρουπακιά

 - Ανάμεσά τους και κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

 - Στοιχεία για το τάγμα εφόδου που έδρασε στη δολοφονία του Π. Φύσσα στα χέρια της αστυνομίαςΣτα ίχνη του μισού τάγματος εφόδου που έδρασε τη μοιραία για τον Παύλο Φύσσα βραδιά στη Νίκαια φαίνεται πως βρίσκεται η αστυνομία που συγκεντρώνει στοιχεία για όλους τους εμπλεκόμενους στην επίθεση πλην του Γ. Ρουπακιά.

 Το μεσημέρι δόθηκε η εντολή από τον εισαγγελέα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για τα έξι άτομα που επικοινώνησαν με τον καθ' ομολογία δολοφόνο του Παύλου Φύσσα πριν το περιστατικό. Οι αστυνομικοί ωστόσο ερευνούν σε διπλή κατεύθυνση. Τόσο σε ό,τι αφορά στο ποιοι επικοινώνησαν με τον Γ. Ρουπακιά και πως οργανώθηκε το τάγμα εφόδου, όσο όμως και ως προς το ποιοι, πλην του Γ. Ρουπακιά, το απάρτιζαν. Ως προς το δεύτερο οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία για 20 άτομα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν τα στοιχεία αφορούν σε μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και τον αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας. Με ενδιαφέρον πάντως αναμένονται οι εξελίξεις που θα προκαλέσει η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί θα οδηγηθούν στα πρόσωπα που επικοινώνησαν με τον Γ. Ρουπακιά και ίσως έτσι στοιχειοθετηθεί κατηγορία για συμμετοχή και ηθική αυτουργία στο έγκλημα.

 Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε ο Γ. Ρουπακιάς και απλώς αναμένουν την επίσημη επιβεβαίωση των στοιχείων τους. Λέγεται επίσης ότι μεταξύ των ατόμων που επικοινώνησαν με τον Γ. Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Ψάχνουν αστυνομικούς χρυσαυγίτες Με εντολή της ηγεσίας της αστυνομίας, η έρευνα έχει επεκταθεί και στους κόλπους της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "αδιάφθοροι" της ΕΛΑΣ κάνουν επισταμένες έρευνες για θύλακες της Χρυσής Αυγής και μέσα στο Σώμα. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχαν συλληφθεί διοικητές τμημάτων για κλοπές σε αλλοδαπούς και είχαν αποταχθεί από το Σώμα. Προς το παρόν, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, οι υποθέσεις δεν συνδέονται με τις ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής. 

Πηγή: Newsit.gr

Σχόλια