Οι καλύτερες εφαρμογές για iPhone

27-9-2013

















 Ξεχώρισαν μέσα στο 2013 Μπορεί το 2013 να μην έχει τελειώσει ακόμη, όμως ο συντάκτης της στήλης Τεχνολογίας του Time, Doug Aamoth, συγκέντρωσε σε μια λίστα τις καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς.


1. Το Waze είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όποιον περνάει πολύ χρόνο μέσα στο αυτοκίνητό του. Εκτός του ότι παρέχει οδηγίες GPS, σάς ενημερώνει για ραντάρ ταχύτητας, ατυχήματα και άλλα εμπόδια στο δρόμο σας, χάρη στα στοιχεία που συλλέγει από άλλους χρήστες.

2. Αν βρεθείτε για πρώτη φορά σε κάποια πόλη (ή ακόμη και στη δική σας πόλη) και δεν μπορείτε να αποφασίσετε πού να φάτε, η εφαρμογή Great Food Nearby μπορεί να σάς βρει τη λύση. Όσο πιο πολύ τη χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο καταγράφει τα... γούστα σας στο φαγητό και αναζητά τα εστιατόρια που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας. 2) Αν βρεθείτε για πρώτη φορά σε κάποια πόλη (ή ακόμη και στη δική σας πόλη) και δεν μπορείτε να αποφασίσετε πού να φάτε, η εφαρμογή Great Food Nearby μπορεί να σάς βρει τη λύση. Όσο πιο πολύ τη χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο καταγράφει τα... γούστα σας στο φαγητό και αναζητά τα εστιατόρια που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας.

3. Η εφαρμογή Happier είναι εκεί για να σάς γεμίσει με... ενέσεις αισιοδοξίας, όταν δεν έχετε τα κέφια σας.

4. Μπορεί να σάς πάει από το σημείο Α στο σημείο Β που θα ορίσετε. Η εφαρμογή Google Maps υπάρχει σχεδόν σε κάθε χρήση iPhone.

5. Για όσους αγαπούν το τρέξιμο, υπάρχει η εφαρμογή RunKeeper. Σάς δείχνει τη διαδρομή σας και άλλα στοιχεία από την πορεία σας. Μπορείτε να μοιραστείτε τα κατορθώματά σας με άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

6. Με την εφαρμογή Pocket θα μπορέσετε να αποθηκεύσετε όλα τα άρθρα που βρίσκετε στο διαδίκτυο και που δεν είχατε χρόνο να διαβάσετε επί τόπου και να τα ανακτήσετε στη συνέχεια από διαφορετικές συσκευές.

7. Αν ακολουθείτε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής τότε η εφαρμογή Healthy Diet & Grocery Food Scanner είναι αυτό που χρειάζεστε. Δημιουργήθηκε από διατροφολόγους και σάς δείχνει ποια τρόφιμα ταιριάζουν με το πρόγραμμα που ακολουθείτε.

8. Με το CamScanner μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία κάποιο έγγραφο, και να το μετατρέψετε σε ψηφιακό αρχείο. Μπορείτε να αναγνωρίσετε το κείμενο που περιέχεται στο έγγραφο, σε περίπτωση που θέλετε να το αναζητήσετε αργότερα

9. Η εφαρμογή TripIt λειτουργεί σαν τον εικονικό ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Όταν ταξιδεύετε μπορείτε να προωθείτε τα e-mail επιβεβαίωσης που έχετε από τις κρατήσεις σας στο TripIt, το οποίο αυτόματα θα οργανώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδρομή σας από χάρτες μέχρι δελτίο καιρού.

10. Προτού αρχίσετε να μετακινείται τα έπιπλα από τη μία γωνία του δωματίου στην άλλη, δοκιμάστε το MagicPlan. Η εφαρμογή δημιουργεί εικόνες με το χώρο σας και τις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε, για να πάρετε μια ιδέα.

Πηγή:www.newsbeast.gr

Σχόλια