Η λαμπερή βάπτιση του πρίγκιπα George! Δείτε φωτογραφίες

24-10-2013

















 Μεγάλη μέρα ήταν χθες για τον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, τον, μόλις 3 μηνών, πρίγκιπα George!

 Ο μικρός πρίγκιπας George φόρεσε ένα αντίγραφο του επίσημου ενδύματος, το οποίο είχε φτιαχτεί για την κόρη της βασίλισσας Βικτόριας και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1841 και βαπτίστηκε με νερό από τον ποταμό Ιορδάνη. Η βάπτιση έγινε σε μία σεμνή τελετή με ελάχιστους καλεσμένους, καθώς οι γονείς του αποφάσισαν και πάλι να μην ακολουθήσουν την παράδοση.

















 Στο βασιλικό παρεκκλήσι και λίγο μετά τις 3 χθες το μεσημέρι, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambirdge, λαμπεροί και ευδιάθετοι, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους και την βασιλική οικογένεια, με τον πρίγκιπα William να κρατά στην αγκαλιά του το γιο του και την Kate Middleton να λάμπει μέσα στο κρεμ, Alexander McQueen, φόρεμά της.

 Μόλις 23 άτομα βρέθηκαν στην βάπτιση του μικρού πρίγκιπα, συμπεριλαμβανομένων των επτά νονών του. Παρόντες, λοιπόν, ήταν οι γονείς της Kate Middleton και τα αδέλφια της, Pippa και James, η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και ο πρίγκιπας Harry. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει ιδιωτική την τελετή, επιλέγοντας να έχει κοντά του μόνο την στενή οικογένεια.



















 Νονείς του μικρού πρίγκιπα, του οποίου το πλήρες όνομα είναι George Alexander Louis, ήταν η Zara Phillips και έξι φίλοι του William και της Kate, οι οποίοι επέλεξαν να μην ακολουθήσουν και πάλι το πρωτόκολλο.

 Όσο για το πως ήταν ο μικρούλης πρίγκιπας την ημέρα της βάπτισής του; «Ήταν η πρώτη φορά που ήταν για όλη την ημέρα ήσυχος» είπε με χιούμορ ο πατέρας του, πρίγκιπας William. Δείτε το video από την είσοδο της βασιλικής οικογένειας στο παρεκκλήσι, αλλά και τις φωτογραφίες στη gallery. 

Πηγή:www.entertv.gr

Σχόλια