Τραγωδία στα Τέμπη! ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ΚΤΕΛ όταν πήγε να προσπεράσει νταλίκα - Τραγικός θάνατος για τον οδηγό του ΙΧ - Πολλοί τραυματίες

26-11-2013




















 Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22:20, στην Κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στο 384ο χλμ. Το τραγικό δυστύχημα σύμφωνα με την αστυνομία συνέβη όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε νταλίκα και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου ενώ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση είναι ο οδηγός της νταλίκας κι ένας επιβάτης του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής, ενώ 18 ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία έχουν σπέυσει στα Τέμπη.
Από το ΚΤΕΛ έχουν απεγκλωβιστεί όλοι οι επιβάτες και 7 από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας με ελαφρά τραύματα. Τραυματισμένο είναι κι ένα κοριτσάκι που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το lamiareport να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα. Η τροχαία είναι επί ποδός και προσπαθεί να επιβραδύνει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχοντας δώσει εντολές να σταματούν τα αυτοκίνητα, πριν αυτά μπουν στην κοιλάδα των Τεμπών.
Ρεπορτάζ σε εξελιξη....

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΟΥΛΕΑ - ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

Πηγή:www.newsit.gr

Σχόλια