O Jim Nikenas και οι Live ''Acoustica'' The Project στις 19 Δεκεμβρίου στον Κάκτο Rock Bar στην Λεοφώρο Αλεξάνδρας !!!

24-11-2013


















 -Οι Live ''Acoustica'' The Project είναι ένα συγκρότημα με ροκ ύφος το οποίο δημιουργήθηκε το 2013 στην Αθήνα και έχει ήδη στο βιογραφικό του σπουδαία Lives και συνεργασίες!Νίκος Μίχας,Chris Ventouras( C-Real),Αντρέας Τρόκας...είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην ίδια σκηνή !!! Οι Live ''Acoustica'' The Project αποτελούνται από τους :



















Χριστίνα Ζαχείλα:Τραγούδι
Σπύρος Λιβέρης:Κιθάρα-Τραγούδι
Γιάννης Νταρμής:Cajon-Τραγούδι
Μάλιστα το καινούργιο τραγούδι του Σπύρου Λιβάρη με τίτλο ''ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΣ'' θα ακούγεται στους τιτλους της εκπομπης "Η Πολη αλλιως" που θα προβάλεται κάθε Κυριακή στα : Star Κεντρικής Ελλάδος, ΚρήτηTV, SuperB, thessaloniki TV, AstraTv, TV1 Σύρου και Capital Tv στην Κύπρο.





















-Aπό την άλλη ο ανατρεπτικός Δημήτρης Νίκαινας μετά από καιρό,θα μας ταξιδεύσει για άλλη μία φορά σε ροκ μονοπάτια !!!

Το 2008, σε ηλικία μόλις 15 ετών έγινε μέλος του συγκροτήματος Greek Rock Project ως τραγουδιστής και πραγματοποίησε πάνω από 70 συναυλίες σε πολλές πόλεις της Στερεάς Ελλάδας. Το 2010 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου άρχισε και την solo καριέρα του, κινούμενος κυρίως στο έντεχνο, αλλά και το λαϊκό τραγούδι.

Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι: Aντρέας Τρόκας, Αντίπερα όχθη, Dj George Boletis, Αλέξανδρος Θωμάς, Γρηρόρης Γκολφινόπουλος, Γιώργος Δασκαλάκης, Αναστάσης Κουλούρης και έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές αλλά και νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

-19 Δεκεμβρίου 2013
-ώρα : 22.00
ΚΑΚΤΟΣ Rock Bar
Έναρξη: 22.00
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 40 & ΣΚΥΛΙΤΣΗ
Τηλ. 2110147829

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια