ΗΠΑ:Οργιάζουν οι φήμες για διαζύγιο στο Λευκό Οίκο

27-12-2013






















 Έγινε όντως η δανή πρωθυπουργός η πέτρα του σκανδάλου; Σιγήν ιχθύος τηρεί ο Λευκός Οίκος στα δημοσιεύματα που οργιάζουν για οριστική ρήξη και διαζύγιο ανάμεσα στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ.

Τα δημοσιεύματα του National Enquirer φαίνεται πως ανατρέπουν την εικόνα του αγαπημένου ζευγαριού που προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω Μπαράκ και Μισέλ. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα, η Μισέλ έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο για να δρομολογήσει το διαζύγιο μετά τα γελάκια και τις φωτογραφίες του συζύγου της με τη ξανθή και ιδιαιτέρως εντυπωσιακή πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανός πρόεδρος δεν κρατάει τα προσχήματα αφού και στο παρελθόν είχε φλερτάρει και με την πρωθυπουργό τηυς Ταϊλάνδης Γινγκλούκ Σινουάτρα, προκαλώντας την οργή της Πρώτης Κυρίας, ενώ και η σχέση του με την Όπρα Γουίνφρεϊ έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως. Και μπορεί αυτή τη στιγμή το προεδρικό ζεύγος να κάνει κοινές διακοπές στη Χαβάη, οι ρεπόρτερ, όμως, του Λευκού Οίκου αναφέρουν ότι η Μισέλ θα παραμείνει στην προεδρική οικία μέχρι το τέλος της θητείας του συζύγου της, αλλά θα κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η Μισέλ φαίνεται να κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους στον σύζυγό της και να ενημερώνεται λεπτομερώς για το πρόγραμμα και τις κινήσεις του, ειδικά όταν πρόκειται να συναντήσει άλλες γυναίκες και δη δη γοητευτικές.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το βλέμμα της Πρώτης Κυρίας στο σύζυγό της στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, μιας και ο αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να απολάμβανε ιδιαίτερα τη συντροφιά της δανής πρωθυπουργού Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ. Μάλιστα ο Λευκός Οίκος φαίνεται να έχει βομβαρδιστεί από επιστολές Αμερικανίδων που εκδηλώνουν τη συμπαράστασή τους στη Μισέλ για το ανάρμοστο φλερτ του Ομπάμα. Η Πρώτη Κυρία λέγεται ότι ακούστηκε να φωνάζει «αρκετά πια» πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες του Λευκού Οίκου.

Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια