Κλέφτης κινητών στη Θήβα

23-12-2013















 Συνελήφθη, χθες (22-12-2013) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή από οικία. Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ένας ακόμη 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων κλοπής. Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 32χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, διότι μετά από την διενέργεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 32χρονος χθες απογευματινές ώρες, εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 47χρονης ημεδαπής στη Θήβα και αφαίρεσε τρία κινητά τηλέφωνα, μεταξύ των οποίων και τα δύο ανωτέρω, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την 47χρονη και της αποδόθηκαν.


 Επιπλέον από την πρόοδο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι αποδέκτης του τρίτου κλεμμένου κινητού είναι ο 37χρονος, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

 Πηγή:www.viotiashop.gr

Σχόλια