Ο Μίτσελ καταστρώνει τα σχέδια του για το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ

24-2-2014

















 Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την πρώτη «μάχη» των «16» του Champions League απέναντι στην... Μάντσεστερ την Τρίτη το βράδυ, όμως δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τις εκπλήξεις της τελευταία στιγμής.

Το μόνο που πονοκεφαλιάζει τον Ισπανό τεχνικό μετά τον τραυματισμό του Σαβιόλα, είναι ο παίκτης που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. με τους Ερνάν Πέρεζ και Νταβίντ Φουστέρ να διεκδικούν την θέση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αλλά και ο βοηθός του Βίκτορ, έχουν δει σε βίντεο δεκάδες αναμετρήσεις των Άγγλων τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στην Ευρώπη και έχουν καταλήξει στο ότι η ομάδα δεν πρέπει να περιμένει παθητικά στο μισό γήπεδο τη Μάντσεστερ. Αν μπει δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο θα έχει την ευκαιρία να αιφνιδιάσει τους Άγγλους, οι οποίοι γενικά δεν είναι τόσο σταθεροί στην άμυνά τους.

Όσο για το ποιους σκοπεύει να ξεκινήσει βασικούς στο παιχνίδι της χρονιάς, ο Μίτσελ δείχνει πως έχει καταλήξει.


Συγκεκριμένα:

Τερματοφύλακας φυσικά ο Ρομπέρτο, με την τετράδα της άμυνα να αποτελείται από τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης και Εντινγκά, με τον Τσόρι Ντομίνγκες λίγο πιο μπροστά τους.

Στο δεξί άκρο θα τοποθετηθεί ο φορμαρισμένος Κάμπελ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ολαϊτάν.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει μεγάλη όρεξη στα μάτια των παικτών του για το ματς-πρόκληση και με μήνυμα του στα social media επισημαίνει: «Γυρίσαμε σελίδα. Το μυαλό μας είναι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βλέπω στα μάτια τους την όρεξη τους για να παίξουν ένα τέτοιο ματς», έγραψε στο επίσημο προφίλ του στο Facebook ο Μίτσελ.

Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια