Βιολογικά προϊόντα από την Ελένη Μενεγάκη;

19-2-2014














 Μήπως ετοιμάζει ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) με βιολογικά προϊόντα η Ελένη;
Η τελευταία της επίσκεψη σε έκθεση τροφίμων και ποτών στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας δεν ήταν καθόλου τυχαία. ΗΕλένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της Ματέο Παντζόπουλος δοκίμασαν προσεκτικά τα αγνά προϊόντα της ελληνικής γης -τυριά, μέλια και ρακή- και ενθουσιάστηκαν.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες γνωστών παραγωγών, η παρουσιάστρια του Alpha ήρθε σε επαφή μαζί τους όχι μόνο για να προμηθεύσουν την οικογένειά της με φρέσκα προϊόντα, αλλά για ακόμη ένα λόγο.

Η Ελένη σκέφτεται, όπως μας ενημέρωσαν, να ανοίξει ένα δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών προϊόντων, το οποίο με ένα κλικ θα φέρνει στο σπίτι μας εύκολα, γρήγορα και σε προσιτές τιμές προϊόντα που θα έχει επιλέξει η ίδια Ελένη από παραγωγούς που θα τους έχει ελέγξει εκείνη προσωπικά. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι το e-shop θα φέρει το όνομά της.

Υποψιαζόμαστε ότι οι φωτογραφίες που ανέβαζε κατά καιρούς στο twitter, πότε με τα γάντια της δουλειάς, πότε με καλάθια γεμάτα ζαρζαβατικά από το περιβολάκι της στα Άχλα της Άνδρου, δεν θα πάνε τελικά χαμένες.

Άλλωστε τόσο αυτά τα ντοκουμέντα όσο κι εκείνα των παπαράτσι που την απαθανάτιζαν να διαλέγει μόνη της τα λαχανικά και τα φρούτα της εβδομάδας σε λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων στην Κηφισιά είναι η καλύτερη απόδειξη ότι -αν μη τι άλλο- έχει το δικό της μεράκι.

Πηγή:www.boxtv.gr

Σχόλια