Αποχώρηση-βόμβα από το Mega! Ποια εκπομπή "κόβεται";

27-5-2014

















 Μία αποχώρηση "βόμβα", μία μη ανανέωση ουσιαστικά που θα συζητηθεί, αφού το τηλεοπτικό πρόσωπο που αποχωρεί από το κανάλι είναι από τα δυνατά "χαρτιά" και - προσέξτε - τη θέση του παίρνει ο μεγάλος ανταγωνιστής του!

Ουσιαστικά φεύγει η μία εκπομπή και μπαίνει μία άλλη του ίδιου είδους, προκειμένου να "κλειδώσει" το κανάλι αυτόν που θέλει να κρατήσει πιο πολύ στη... μαγειρική!

Oτι αρχiζει ωραiο τελειώνει με πόνο, είναι γνωστά αυτά... Προ ημερών βγήκε, σύμφωνα με το "TV Εθνος" και το... πονεμένο διαζύγιο του Δημήτρη Σκαρμούτσου με το Mega. Οι του Mega και ο σεφ είχαν εδώ και καιρό κάποιες διαφωνίες στη συνεργασία τους με αποτέλεσμα να κορυφωθούν, όταν το κανάλι αποφάσισε το «Χωρίς Συνταγή» να μη βγει στον αέρα τελικά και δεύτερη σεζόν.

Και μπορεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να φεύγει, ο Ακης Πετρετζίκης όμως έρχεται, γιατί εννοείται πως χωρίς... τσιγάρισμα το πρόγραμμα του Mega δεν βγαίνει στον αέρα. Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρώτος Ελληνας Master Chef αυτό τον χειμώνα θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα αποκτήσει τη δική του εκπομπή μαγειρικής, η οποία θα φιλοξενείται στο Μεγάλο Κανάλι ταυτόχρονα με τη συμμετοχή του στο «Πρωινό Mou». Μάλιστα, πρόκειται για εκπομπή η οποία δεν θα κλειστεί στους 4 τοίχους ενός πλατό, αλλά θα πάρει κι αυτή τους δρόμους!

Πηγή:www.markos.tv

Σχόλια