Ο «φιλάνθρωπος» αξιωματικός: Πήρα 300.000 ευρώ για να δώσω δάνεια σε συναδέλφους

24-6-2014
















 Ο αξιωματικός της αστυνομίας που εξαφάνισε 300.000 ευρώ ισχυρίζεται ότι έκανε «αγαθοεργίες» και βοηθούσε τους συναδέλφους του που του ζητούσαν δάνεια... Το περιβάλλον του αστυνομικού που διατελούσε ως προϊστάμενος στο εστιατόριο της ΓΑΔΑ και εξαφάνισε 300.000 ευρώ ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε είναι να δίνει άτοκα δάνεια στους συναδέλφους του. Μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της υπόθεσης ενώ κανένας δεν ξέρει αν το συγκεκριμένο ποσό είναι το τελικό.


Πιο συγκεκριμένα, το περιβάλλον του αξιωματικού αναφέρει ότι ουδέποτε καταχράστηκε τα χρήματα του εστιατορίου της λέσχης των αστυνομικών της οποίας είχε την διαχείριση, αλλά έδινε χρήματα σε όσους συναδέλφους του είχαν ανάγκη, κυρίως για λόγους υγείας, οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, υπό τον όρο ότι θα του επιστρέψουν τα χρήματα, κάποια στιγμή, άτοκα.


Παράλληλα, το περιβάλλον του αστυνομικού παραδέχτηκε ότι εκείνος έπαιζε με τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και στον Ιππόδρομο αλλά διευκρινίζει ότι το έκανε μόνο με μικρά ποσά. Πάντως, στην έρευνα που έκανε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ομάδα αστυνομικών από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο γραφείο του αστυνομικού, βρέθηκαν δελτία από νόμιμα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.


Μάλιστα και ο ίδιος ο αξιωματικός είχε παραδεχτεί ότι αφαιρούσε χρηματικό ποσά από το ταμείο της λέσχης προκειμένου να παίξει τυχερά παιχνίδια αλλά επιμένει ότι το μεγαλύτερο ποσό που «έκανε φτερά» από το ταμείο της λέσχης πήγε σε «φιλανθρωπικούς σκοπούς»!
Επίσης, το περιβάλλον του 50χρονου αξιωματικού υποστηρίζει ότι, αν είχε χρήματα, δεν θα έμενε επί χρόνια σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Μαρούσι και μάλιστα χωρίς καν να είναι δικό του, αλλά με ενοίκιο, ενώ παράλληλα οι συγγενείς του αναφέρουν, ότι όσοι ευεργετήθηκαν από τον 50χρονο θα καταθέσουν με προθυμία υπέρ του, στο δικαστήριο.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια