Κρεμασμένο βρέθηκε σκυλί σε καρότσα φορτηγού στο Βενιζέλειο

20-6-2014

















 Ο κάτοχός του είχε πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν χθες το πρωί όσοι αναγκάστηκαν να περάσουν τις κεντρικές πύλες του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σε ένα φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στο χώρο του πάρκινγκ ήταν ένα κρεμασμένο σκυλί.

Αμέσως, όπως αναφέρει το irakliolive, ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου είδαν ότι το σκυλί ήταν κρεμασμένο από ένα σκοινί με το οποίο ήταν δεμένο στην καρότσα του αυτοκινήτου.

Από τον αριθμό κυκλοφορίας αναζήτησαν και βρήκαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος όμως νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κάτοχος του αυτοκινήτου με καταγωγή από το Μυλοπόταμο αναγκάστηκε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και έτσι το σκυλί έμεινε δεμένο στην καρότσα και -νηστικό και διψασμένο καθώς ήταν- κρεμάστηκε από το σκοινί του ξεχασμένο εκεί.
Το αποτρόπαιο θέαμα σόκαρε τους διερχόμενους που κάλεσαν την αστυνομία η οποία με τη σειρά της συνέλαβε τον κάτοχό του, ο οποίος νοσηλευόταν στην κλινική. (φωτογραφία αρχείου)


Πηγή:www.newsbeast.gr

Σχόλια