Μεσσήνη: Πα-τέρας βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του

20-6-2014
















 Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλισσόταν επί τρία ολόκληρα χρόνια σε ένα σπίτι σε ορεινό χωριό του Δήμου Μεσσήνης και... στοίχειωνε τις νύχτες ενός ανήλικου κοριτσιού. Ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε από τότε που ήταν μόλις 11,5 χρόνων, χωρίς η ίδια ή η μητέρα της να τολμούν να αποκαλύψουν το δράμα που βίωναν!

Χρειάστηκε να ξεσπάσει ένας γερός οικογενειακός καυγάς για να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να ανοίξουν τα στόματα μητέρας και κόρης!

Μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας που είχαν ειδοποιήσει τρομαγμένοι οι γείτονες, η μητέρα άρχισε να τους εκμυστηρεύεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση πώς ο σύζυγός της κακοποιούσε την 15χρονη σήμερα κόρη τους, ακόμη και την ώρα που ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους! Μάλιστα, χτυπούσε τη γυναίκα του για να μην αποκαλύψει τι συνέβαινε μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού. Σε ανάλογα κακή κατάσταση, το ανήλικο κορίτσι παρελήφθη από τους αστυνομικούς και θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ήδη υποστηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς. Ο 35χρονος Αλβανός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, χωρίς να δείξει την παραμικρή μεταμέλεια όταν άκουσε την κατηγορία του βιασμού ανήλικης κατ΄ επανάληψη που του απήγγειλε.


Πηγή:egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr

Σχόλια