ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Συγχαρητήριο μήνυμα από τον απερχόμενο Δήμαρχο Λεβαδεών προς τη νεολαία

29-8-2014



















Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους μαθητές του Δήμου Λεβαδέων οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.


Η επιτυχία σας αυτή είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας, αλλά κυρίως της προσήλωσης σας σε ένα ευγενή σκοπό για μάθηση. Συγχαρητήρια επίσης στους καθηγητές και τις οικογένειες των επιτυχόντων που με την υποστήριξη τους στάθηκαν αρωγοί στην πετυχημένη προσπάθεια των παιδιών. Η επιστημονική γνώση που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο όχι μόνο για εσάς καθώς με αυτή θα επιδιώξετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους και τα όνειρά σας, αλλά και για τη χώρα, ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο, καθώς έχει ανάγκη από νέες ιδέες βασισμένες στη γνώση, την εξειδίκευση και την έρευνα.

 Οι μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να τους διαβεβαιώσω τόσο από τη θέση του εκπαιδευτικού όσο και του γονέα ότι ευκαιρίες βρίσκονται πάντα μπροστά μας και να θυμούνται ότι η μάθηση δεν σταματά σε μια χρονιά εξετάσεων, αλλά συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων
Νικόλαος Παπαγγελής


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια