Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη ζωή της 17χρονης που λιποθύμησε από ασιτία

14-11-2014

















Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη ζωή της 17χρονης από την Πάτρα που όπως σας γράψαμε σε παλιότερη ανάρτηση, πήγε στο νοσοκομείο καθώς λιποθύμησε από ασιτία...

Η ανήλικη, είναι το ένα από τα πέντε παιδιά αγροτικής οικογένειας η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ ο πατέρας της είναι άρρωστος και δεν μπορεί να προσφέρει ούτε καν τα βασικά.

Όντας περήφανη, δεν είχε αφήσει κανέναν να καταλάβει πως δεν είχε να φάει. Κάθε πρωί πήγαινε στο σχολείο της στην Πάτρα νηστική κι έως το μεσημέρι που σχολούσε δεν έβαζε μπουκιά στο στόμα της. Ώσπου, τελικά, δεν άντεξε και σωριάστηκε λιπόθυμη.

Πριν από λίγες ημέρες η νεαρή επισκέφτηκε τον πατέρα της στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κίρρωση του ήπατος. Εκεί αισθάνθηκε κάποια στιγμή να χάνει την επαφή με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα οι γιατροί να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. «Η 17χρονη βρισκόταν δίπλα στον πατέρα της στο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή ένιωσε τάσεις λιποθυμίας και τη μετέφεραν κάτω, στα εξωτερικά ιατρεία, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η απώλεια των αισθήσεών της οφειλόταν στην ασιτία.

Όταν συνήλθε, η μητέρα της την έφερε στα γραφεία του Ολυμπιακού Πατρών, όπου υπάρχει ένα κοινωνικό παντοπωλείο και τώρα έχουμε αναλάβει πλήρως τη σίτιση της κοπέλας, όπως και όλης της υπόλοιπης οικογένειας (πρόκειται για τους δύο γονείς και τρία παιδιά) που μένει στην περιοχή Σαραβάλι. Ο κόσμος φέρνει φαγητό και πράγματα που χρειάζεται το κοινωνικό παντοπωλείο για να συνεχίσει να βοηθάει όσους έχουν ανάγκη» ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πατρών Κώστας Ντάσιος.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια