ΒΟΙΩΤΙΑ:Ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας, υποσχέθηκε ο Κ. Χατζηγάκης από την εκδήλωση ''ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ''

17-11-2014















 Σε εκδήλωση της Ν.Ε Βοιωτίας της Ν.Δ, για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος, μίλησε ο βουλευτής και πρώην Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Υποστήριξε ότι η χώρα, ύστερα από έξι χρόνια ύφεσης, οδηγείται στην ανάπτυξη, τόνισε ότι η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει το ΣΥΡΙΖΑ στη λογική της «πλειοδοσίας», απέφυγε να σχολιάσει την παραίτηση του Ανδρέα Ψυχάρη, ενώ για το πρόσφατο κυβερνητικό αυτογκόλ για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των 100 δόσεων, σημείωσε ότι δεν υπάρχουν κυβερνήσεις που δεν κάνουν λάθη.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε όταν ρωτήθηκε για πιθανή εμπλοκή στη υπόθεση Καρατζαφέρη, βουλευτών της Ν.Δ που ήταν πριν στο ΛΑΟΣ. Επικαλούμενος στοιχεία Διεθνών Οικονομικών Οργανισμών, όπως η Eurostat, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η χώρα έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, έχει βάλλει τα θεμέλια για να βγει από τον οικονομικό χειμώνα της ύφεσης όπου βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια και το το 2015 μαζί με το 2016 θα είναι χρονιές ανάπτυξης. «Η Ελλάδα» είπε «έχει καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής, μπορεί να τα καταφέρει και η ΝΔ θα εργαστεί για να φθάσει το στόχο με υπευθυνότητα και σοβαρότητα γιατί αυτή είναι η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Οι προσπάθειες μας αρχίζουν να αποδίδουν και θα είναι κρίμα οι θυσίες του λαού να πάνε στράφι».

Σημείωσε ότι η Ν.Δ δεν υπόσχεται θαύματα, ούτε θα μπει στο «παιχνίδι της πλειοδοσίας»που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, υποσχέθηκε όμως 150.000 θέσεις εργασίας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
» Δεν υποσχόμαστε θαύματα, ούτε μπορούμε, δεν θα μπούμε στο παιχνίδι της πλειοδοσίας με το ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να δώσει περισσότερα και όποιος θέλει μπορεί να τα φάει, όπως τα πήραν το 2009 οι Έλληνες πολίτες. Εμείς λέμε ότι τα έτη 2015 και 2016 θα δημιουργηθούν 150.000 θέσεις εργασίας. Περνάμε σε θετικά εδάφη και αποτυπώνεται αυτό στον Τουρισμό,τα δημόσια έργα,στη σταθερότητα του λιανεμπορίου.» Ωστόσο συνέστησε και υπομονή γιατί όπως είπε «δεν θα γίνει αυτόματα, δεν θα περάσουμε από την κόλαση στον παράδεισο, ανεβαίνουμε τα σκαλιά, ήδη έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα.Πριν δύο χρόνια υπήρχε πρόβλημα πολιτικής σταθερότητας και εξόδου από το ευρώ, σήμερα έχουμε ξεφύγει, δεν έχει φθάσει η εξάλειψη της ανεργίας τίθενται οι βάσεις για να περάσει η Ελλάδα στη μετά Τρόικα εποχή.» Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Γ. Καράμπελας, Α. Κουτσούμπας, Ε. Μπασιάκος, ο πρώην υπουργός Α. Τσιπλάκος, περιφερειακοί σύμβουλοι, συνδικαλιστικά στελέχη, μέλη της ΟΝΝΕΔ.



Πηγή: thivarealnews.blogspot.com

Σχόλια