Συνελήφθη στο Γουδί ο Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου

26-11-2014















 Η σύλληψη έγινε σε κοινή επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Ειδικότερα, η επιχείρηση έγινε στις 12.15 το μεσημέρι, και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο τον 31χρονο, καθώς όταν εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Αγ. Λαύρας 36 στο Γουδί, εκείνος κοιμόταν.

Κατά τη σύλληψή του ο Αρμπέρ Μπάκο δεν έφερε αντίσταση, αναφέρουν οι υπάρχουσες πληροφορίες από την Αστυνομία, ενώ μαζί του ήταν ένας ακόμη Αλβανός, ο οποίος τον κάλυπτε. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη, με πληροφορίες που συνέλεξαν από το κινητό τηλέφωνό του, ενώ κατά άλλες πηγές η ΕΛΑΣ φέρεται να εντόπισε τον "πιστολέρο", μετά από πληροφορία ενός εκ των γειτόνων του διαμερίσματος, που τον αναγνώρισε από τη φωτογραφία που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Ο Αλβανός κακοποιός μεταφέρθηκε στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανεύρεση άλλων δύο συμπατριωτών του, που τον κάλυπταν.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ΕΛΑΣ είχε κινητοποιήσει ακόμη και το ελικόπτερο της αστυνομίας στο πλαίσιο της επιχείρησης, που εξελίχθηκε σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας.


Παρουσία αστυνομικών έδρασε ο πιστολέρο;

Εν τω μεταξύ, παρουσία αστυνομικών φέρεται να εκτυλίχθηκε, ξημερώματα Σαββάτου, η ένοπλη επίθεση στο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, με δράστη τον 31χρονο καταζητούμενο Αλβανό. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Καθημερινής", σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, στο νυχτερινό κέντρο απασχολούνται τρεις τουλάχιστον εν ενεργεία αστυνομικοί, οι οποίοι είναι πιθανό να βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα τη στιγμή που ο δράστης άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας συνολικά 15 άτομα.


Πηγή:www.pathfinder.gr

Σχόλια