ΘΗΒΑ:"Γυμνή" μένει η ΔΟΥ Θήβας-Τι λέει ο Δήμαρχος

21-11-2014

















 Ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου απέστειλε, στις 19 Νοεμβρίου 2014, επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών προκειμένου να τον ενημερώσει για τα σημαντικά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει η Δ.Ο.Υ. Θήβας, ζητώντας την άμεση στελέχωσή της.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΟΥ Θήβας.

Συγκεκριμένα από 1-7-2013 που καταργήθηκε το Τμήμα Ελέγχου και Δικαστικού της ΔΟΥ Θήβας απέμειναν στην υπηρεσία 21 εργαζόμενοι. Έκτοτε έχουν ήδη αποχωρήσει έξι εργαζόμενοι με συνταξιοδοτήσεις και μεταθέσεις μεταξύ των οποίων και ο Τεχνικός Διαχειριστής με αρμοδιότητα την υποστήριξη του δικτύου και του τεχνικού εξοπλισμού χωρίς να αντικατασταθεί από σχετικά επιμορφωμένο υπάλληλο. Επίσης έως τέλος Νοεμβρίου συνταξιοδοτούνται επί πλέον δύο εργαζόμενοι καθώς επίσης η Διευθύντρια της ΔΟΥ και η Προϊσταμένη Εσόδων, με αποτέλεσμα να απομείνουν στην υπηρεσία μόλις έντεκα, υπάλληλοι. Σημειωτέον ότι λόγω της απόγνωσης που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι από τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας, είναι πολύ πιθανόν ακόμη πέντε υπάλληλοι που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα να υποβάλλουν άμεσα αίτηση συνταξιοδότησης.

"Τα ανωτέρω σχετικά προβλήματα της ΔΟΥ Θήβας έχουν τονισθεί και επισημανθεί μέσω επερωτήσεων των Βουλευτών Βοιωτίας" τονίζει στην επιστολή του.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια