Βοιωτία: Διέρρηξαν εργοστάσιο!

27-1-2015
















 Μεταλλικά εξαρτήματα από μονάδα παραγωγής εργοστασίου στη Βοιωτία αφαίρεσαν μετά από διάρρηξη τέσσερις άνδρες, εκ των οποίων τρείς Roma και ένας Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές μεταφέροντάς τα σε δύο επιβατικά φορτηγά.

Μαζί με τα μεταλλικά εξαρτήματα αξίας 5.000 ευρώ, βάρους 2 περίπου τόνων, εντοπίστηκε στα αυτοκίνητα και πλήθος εργαλείων που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την κοπή και φόρτωση των μεταλλικών εξαρτημάτων, μεταξύ των οποίων: Δύο τροχαλίες με αλυσίδες, ένας μεταλλικός μοχλός περιστροφής τροχαλιών, μια φιάλη υγραερίου, κόφτης και κατσαβίδι, κάβουρας, τσάπα και γερμανοπολύγωνο.

Για τους άνδρες ηλικίας 44, 33, 19 και 28 χρονών αντίστοιχα, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία.

Οι άνδρες των Αρχών εντόπισαν και ακινητοποίησαν χθες το απόγευμα, σε παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (στο ύψος του Ακραιφνίου), τα αυτοκίνητα, με επιβαίνοντες τους τέσσερις δράστες, τα οποία ήταν έμφορτα με τα μεταλλικά εξαρτήματα.

Την έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια