"Έφαγε" πόρτα ο Βαρουφάκης σε γνωστό κλειστό κλάμπ του Λονδίνου!

6-2-2015

















 Είναι ένα από αυτά τα κλάμπ στα οποία δεν μπορείς να πας όπως - όπως ντυμένος. Είναι από αυτά τα κλάμπ στο Λονδίνο, που δεν καταλαβαίνουν από άποψη στο ντύσιμο και από νέα ήθη στην πολιτική.... Αυτό το κλάμπ, το Reform Club έριξε πόρτα στον Γιάνη Βαρουφάκη παρότι συνοδευόταν από τον καλό του φίλο Λόρδο Λαμόντ.

Ο λόρδος Λαμόντ σύμφωνα με τους Financial Times υποδέχθηκε τον καλό του φίλο Γιάνη στο Λονδίνο στις αρχές της εβδομάδας.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας και ο νυν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας γνωρίστηκαν στην Αυστραλία το 2012 όταν ήταν αντίπαλοι σε ένα debate για το μέλον της ευρωζώνης.

Ο Έλληνας οικονομολόγος, γράφουν οι FT εντυπωσίασε τους επενδυτές στους οποίους μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στο Λονδίνο. Δυο ώρες τους μιλούσε και μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε. Πολλοί ήταν εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν με τον τρόπο που χειρίζεται τα αγγλικά.

Όμως, δεν πήγαν όλα κατ' ευχήν. Ο Λόρδος Λαμόντ ήθελε να πάει τον φίλο του Γιάνη για πρωινό στο περίφημο Reform Club, αλλά η πόρτα για τον φίλο του ήταν κλειστή. Η είσοδος δεν επετράπη στον Βαρουφάκη αφού δεν φορούσε γραβάτα. Τελικά, πήραν πρωινό στο Sofitel.

Καταλήγει το άρθρο των FT: Ο αινιγματικός Βαρουφάκης δεν παύει να εκπλήσσει. Όταν ήταν στο πανεπιστήμιο του Εσεξ ήταν γραμματέας στην ένωση των μαύρων φοιτητών...

Πηγή:www.newsit.gr

Σχόλια