Δύο πολιτικούς αρχηγούς στέλνει στα δικαστήρια η Εύα Καϊλή!

17-2-2015

















 «Ενα τόσο σημαντικό Εθνικό ζήτημα είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται σε παιχνίδια παραπληροφόρησης, που οφείλονται είτε σε άγνοια είτε σε διαστρέβλωση της πραγματικότητας για εσωτερική κατανάλωση…»

—– Η Εύα Καϊλή πήρε τ’ όπλο της! Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται στέλνει στα δικαστήρια δυο αρχηγούς πολιτικών κομμάτων εντός συνόρων.Ο λόγος για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, κατά των οποίων η Θεσσαλονικιά ευρωβουλευτής κατέθεσε μήνυση και αγωγή. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος είχε ισχυριστεί πως η Καϊλή ψήφισε κατά της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων από πλευράς Ελλάδας και ο δεύτερος υπονόησε ότι η ευρωβουλευτής της «Ελιάς» είχε σχέση με Τούρκο δημοσιογράφο, γι’ αυτό φιλοξενήθηκε στις σελίδες εφημερίδας της γειτονικής χώρας.Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Πάνου Καμμένου η ίδια έκανε και σχετική αναφορά στο facebook.

Η κ. Καϊλή έγραψε συγκεκριμένα:

«Το εμπόριο του πατριωτισμού και οι συκοφαντίες εναντίον Ελλήνων Ευρωβουλευτών… δεν μπορούν να αφεθούν αναπάντητα.
Σε μια εποχή που χρειάζεται Εθνική συνεννόηση, ενότητα, αλήθεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ψυχραιμία… λυπάμαι πολύ που παρά την Διάψευση μας, Ευρωβουλευτών Σύριζα/Νδ/Πασοκ/Ποτάμι, πως σε δήθεν ψηφοφορία για τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας ψηφίσαμε αρνητικά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αρνείται να ανακαλέσει. Προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζω πάλι, πως τέτοια ψηφοφορία δεν έλαβε χώρα, καθώς η πρόταση Μαριά Οκτ.14 έγινε σε επίπεδο συντονιστών των πολιτικών ομάδων κ αναβλήθηκε, αφού η συγκεκριμένη επιτροπή δεν έχει καν αρμοδιότητα επί του περιεχομένου! Συνεχίζουμε μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, την προσπάθεια, που με δική μας πρωτοβουλία το 2011 αναδείξαμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. ´Ενα τόσο σημαντικό Εθνικό ζήτημα είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται σε παιχνίδια παραπληροφόρησης, που οφείλονται είτε σε άγνοια είτε σε διαστρέβλωση της πραγματικότητας για εσωτερική κατανάλωση.»

Βαγγέλης Στολάκης


Πηγή:www.karfitsa.gr

Σχόλια