«Ροζ» σκάνδαλο στη Βοιωτία: Κρυφές κάμερες κατέγραφαν τα όργια στο μπαρ!

8-4-2015
















 «Ειδικές» υπηρεσίες πρόσφεραν οι τέσσερις σερβιτόρες

Οι θαμώνες απολάμβαναν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος ενός μπαρ στην περιοχή της Αλιάρτου τις «ειδικές» υπηρεσίες που πρόσφεραν οι τέσσερις σερβιτόρες, χωρίς να φαντάζονται ότι εν αγνοία τους γίνονταν... πρωταγωνιστές σε ταινίες πορνό που κατέγραφαν κρυφές κάμερες!

Η 46χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ είχε εγκαταστήσει χωρίς την απαιτούμενη άδεια ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με επτά ψηφιακές κάμερες και κατέγραφε όσα συνέβαιναν στα «απόκρυφα» του νυχτερινού κέντρου σε έναν υπολογιστή. Στο κόλπο ήταν και ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μια 55χρονη υπάλληλος που αναλάμβαναν τις συνεννοήσεις με τους «πελάτες».

Ο τελευταίος που ενδιαφέρθηκε για συμμετοχή σε ροζ συναντήσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ήταν ένας αστυνομικός της Ασφαλείας Λιβαδειάς που παρουσιάστηκε ως πελάτης στο μπαρ. Όταν έκανε τις απαραίτητες συνεννοήσεις, έδωσε σήμα στους συναδέλφους του που συνέλαβαν τους συντελεστές του καταστήματος και κατέσχεσαν 325 ευρώ, 105 πλαστικοποιημένες μάρκες, το πλήρες σύστημα καταγραφής, τον υπολογιστή και μια οθόνη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με κατηγορίες για μαστροπεία και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ η 55χρονη κατηγορείται και για κατοχή ναρκωτικών, αφού πάνω της βρέθηκαν οκτώ χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, ενώ άλλη μια 47χρονη υπάλληλος του καταστήματος κατηγορείται για έλλειψη άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.



Πηγή:www.protothema.gr

Σχόλια