Ποια ATM βγάζουν 60 ευρώ - Πώς να τα βρείτε

14-7-2015















 Μπορεί να έχουμε διχαστεί στα πολιτικά, αλλά όση αδυναμία επιδεικνύουμε ως έθνος στο να "τα βρίσκουμε", τόσο δαιμόνιο έχουμε σε απόθεμα...

Για το χιούμορ μας, τα γράφουμε συνεχώς, με τα πρόσφατα παραδείγματα του Twitter, όπου εκτυλίσσεται ένα ρεσιτάλ σάτιρας για τα τεκταινόμενα.

Το Twitter δίνει πόνο για το mnimonio3 Αυτή τη φορά ενεργοποιήθηκε και η εφευρετικότητα του Έλληνα. Μία εφαρμογή με την ονομασία "Βρες ΑΤΜ", σου δίνει την ευκαιρία να εντοπίσεις ποια μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών βγάζουν 20ευρα προκειμένου να καρπωθείς τα 60 ευρώ που δικαιούσαι ημερησίως, ποια 50ευρα και ποια είναι άδεια.

Η δωρεάν εφαρμογή για Android δημιουργήθηκε από την ελληνική startup Funkytaps. Κατεβάζοντάς τη, βρίσκεις τι από τα παραπάνω ισχύει για τα κοντινά σου ATM, ώστε να εξυπηρετηθείς με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Η εφαρμογή ενημερώνεται από τους ίδιους τους χρήστες που δίνουν πληροφορίες για τα ATM που επισκέπτονται. Αν και δεν περιλαμβάνει όλα τα ATM, οι διαθέσιμες πληροφορίες μπορεί να φανούν χρήσιμες σε πολλούς. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή, εδώ:


Πηγή:www.pathfinder.gr

Σχόλια